VDA 6.3 ile ilgili bir bölüm açılabilir mi?
Merhabalar...Forumda yeni üyeyim.Merhabalar. İsteğiniz üzerine ISO 16949 bölümü içerisine VDA 6.3 Ürün ve Proses Denetimi bölümü açılmıştır.
Desteklerinizi bekliyoruz.
Anıll Bey öncelikle geri dönüşünüz için teşekkür ederim. Zor bir endüstriyel kalite denetimi geçirdik, şuanda takip süreci içerisindeyiz. Açılan uygunsuzluklardan biri de 'Detaylı Ürün Denetimi yapılıyor mu idi. Üretimde üretilen bir ürünün sevk edilmeden önce müşteri gözüyle detaylı incelenmesi ve kayıt altına alınmasıymış. Biz kaliteciler olarak zaten her sevkiyat öncesi final kontrollerimizi yapıyoruz. Yalnız bu farklı bir sistem sanırım. ÜRÜN DENETİMİ olarak geçiyor.
Elimde buna ait bir talimat, prosedür veya form yok.
Eğer yanlış bir konu başlığı altına yazdıysam kusura bakmayın.
Konu ile ilgili bilgilendirirseniz sevinirim.
Teşekkürler.
Merhaba,Çok teşekkür ederim Anıl bey,
Sayenizde konuyu ve benden tam olarak ne istendiğini anladım.Final kontrollerden farklı bir sistem. VDA 6.5 eğitimine ekibimle birlikte mutlaka katılacağım.
Verdiğiniz bilgiler için minnettarım.
Hazırladığım birkaç acemi örneğisizinle paylaşmak isterim. incelerseniz sevinirim.
Anıl Bey Merhaba,
Ürün denetim örneğini ekledim. İnceleyip dönüş yaparsanız sevinirim.
Teşekkürler.
Anıl Bey merhaba;
VDA 6.3 ile ilgili beni de bilgilendirebilir misiniz? Ne şekilde yapılıyor hiçbir fikrim yok.
[email protected]
Merhaba
VDA 6.3 P2 P3 P4 ve P7 modüllerinin Soru ayrıntılarını paylaşabilir misiniz? BEnde P5 ve P6 modüllerinin var.
Teşekkür ederim, Anıl Bey, bekliyor olacağım.Gözde Hanım merhaba,
İlgili mail adresinize bilgilendirme yapacağım.
Gamze Hanım merhaba,
Ürün denetim formatınız yanlış olmuş.
Ürün denetim formatı ve ürün denetim planı ayrı olmak zorunda.
Mail adresinizi verirseniz sizinle örnek paylaşabilirim.
ektedirVDA 6.3 ile ilgili bir bölüm açılabilir mi?
Teşekkür ederimektedir