8.1.3 Değişim yönetimi maddesi nasıl değerlendirilmelidir. Bu madde ile alakalı nasıl bir döküman hazırlanabilir?
teşekkür ederim, peki değişiklikleri nasıl kayıt altına alıyorsunuz?Biz değişim yönetimi ile igili prosedür hazırladık. Ekipman, teknoloji, kilit personel, organizasyonel yapı, yönetim sistemi,yasal şartlar, müşteri şartları, acil durum yetkililerindeki değişikliklerin planlanmasını içeriyor. tüm değişiklikler için tek bir form olmasını tercih etmedik. çünkü sözkonusu değişiklikleri farklı kişiler takip ediyor ve organizasyonu yapıyor.
bizim bir form ve listemiz var. Formda değişikliği tanımı onay süreci, değişen alanlar, etkiler ve değişiklik amacına vardı mı vb. bir form, listedende tamamlanan ve devam eden değişikleri takip ediyoruz.teşekkür ederim, peki değişiklikleri nasıl kayıt altına alıyorsunuz?
var olan formunuza gıda güvenliği açısından değerlendirme sütünü açabilir ve yetkin biri tarafından değerlendirilip onaylatabilirsiniz.Bizde ISO 22000:2018 denetimi geçirdik. Bende değişiklik takip formu vardı. Denetçi Değişikliklerin gıda güvenliği açısından belirlenip değerlendirildiği bir plan hazırlamamı istedi. Nasıl bir plan istendiğini bilemedim![]()
Merhanavar olan formunuza gıda güvenliği açısından değerlendirme sütünü açabilir ve yetkin biri tarafından değerlendirilip onaylatabilirsiniz.
Merhaba ISO 2200:2018 standartını problem olmaz ise paylaşabilirmisiniz.Bizde ISO 22000:2018 denetimi geçirdik. Bende değişiklik takip formu vardı. Denetçi Değişikliklerin gıda güvenliği açısından belirlenip değerlendirildiği bir plan hazırlamamı istedi. Nasıl bir plan istendiğini bilemedim![]()
merhaba,Biz değişim yönetimi ile igili prosedür hazırladık. Ekipman, teknoloji, kilit personel, organizasyonel yapı, yönetim sistemi,yasal şartlar, müşteri şartları, acil durum yetkililerindeki değişikliklerin planlanmasını içeriyor. tüm değişiklikler için tek bir form olmasını tercih etmedik. çünkü sözkonusu değişiklikleri farklı kişiler takip ediyor ve organizasyonu yapıyor.
Merhabalar,Biz değişim yönetimi ile igili prosedür hazırladık. Ekipman, teknoloji, kilit personel, organizasyonel yapı, yönetim sistemi,yasal şartlar, müşteri şartları, acil durum yetkililerindeki değişikliklerin planlanmasını içeriyor. tüm değişiklikler için tek bir form olmasını tercih etmedik. çünkü sözkonusu değişiklikleri farklı kişiler takip ediyor ve organizasyonu yapıyor.
rica etsem benimle de paylaşabilir misiniz?Biz değişim yönetimi ile igili prosedür hazırladık. Ekipman, teknoloji, kilit personel, organizasyonel yapı, yönetim sistemi,yasal şartlar, müşteri şartları, acil durum yetkililerindeki değişikliklerin planlanmasını içeriyor. tüm değişiklikler için tek bir form olmasını tercih etmedik. çünkü sözkonusu değişiklikleri farklı kişiler takip ediyor ve organizasyonu yapıyor.
merhabalar 22000:2018 için iç tetkik soru listeniz var ise paylaşabilir misiniz?Merhabalar 22000:2018 için değişiklikleri ve El kitabını paylaşabilir misiniz ?
merhabalar 22000:2018 için iç tetkik soru listeniz var ise paylaşabilir misiniz?
Biz değişim yönetimi ile igili prosedür hazırladık. Ekipman, teknoloji, kilit personel, organizasyonel yapı, yönetim sistemi,yasal şartlar, müşteri şartları, acil durum yetkililerindeki değişikliklerin planlanmasını içeriyor. tüm değişiklikler için tek bir form olmasını tercih etmedik. çünkü sözkonusu değişiklikleri farklı kişiler takip ediyor ve organizasyonu yapıyor.