Entegre yönetim sistemi İç denetim

sedazdmr

Üsteğmen
Üye
merhaba arkadaşlar,
firmamda 9001, 14001 ve 45001 yönetim sistemleri uygulanmaktadır. Bu yıl firmada entegre yönetim sistemi iç denetimi yapılacaktır. elinde soru listesi olan varsa paylaşabilir mi?

merhaba arkadaşlar,
firmamda 9001, 14001 ve 45001 yönetim sistemleri uygulanmaktadır. Bu yıl firmada entegre yönetim sistemi iç denetimi yapılacaktır. elinde soru listesi olan varsa paylaşabilir mi?

Merhaba engin bey birim sorularında eksiklik var bütün birimlerin sorularına ulaşamadım
Birim sorularına ayrı hazırlanmış bir liste değil, zaten sizin oluşturmuş olduğunuz süreçler için standartlara denk gelen maddelerde hangi sürecin hangi madde ile sorumluluğu var bunun ile alakalı bir matris oluşturmanız gerekmektedir. Siz birimlerinizi ilgilendiren soruları soracaksınız bu listede denetlenen birimin sorumluluğunda olmayan maddelerin karşısına boş geçebilirsiniz. Onun haricinde göndermiş olduğum liste entegre olup 3 standardı birebir kapsayan bir soru denetim listesidir ne eksik ne fazla.

kapsam dışı olan maddeleri hariç tutmayı unutmayın.

Ekli dosyalar

• ISO 9-14-45 Entegre El Kitabı.docx
    59.1 KB · Görüntüleme: 230
Arkadaşlar Bizlerde Entegre yönetim sistemi kapsamında iç tetkik yapmayı planlıyoruz.
IATF16949, ISO50001, ISO14001 kapsamında ortak iç tetkik soruları var mıdır acaba ?

Merhabalar elimdeki soru listesi

Ekli dosyalar

• KSP.LS.005.ISO-14001-İÇ-TETKİK-SORU-LİSTESİ (2).Xlsx
    24.6 KB · Görüntüleme: 225
Elinize sağlık Seda hn, 14001 için güzel kapsamlı bir denetim soru listesi olmuş. Eliniz de var ise 45001 için de soru listesi paylaşmanızı rica edeceğim.

Online ISO Standart Eğitimleri

Geri