Iatf 16949:2016 - Onaylanmış Yorumlar - Türkçe

fthtncl

Orgeneral
Moderatör
Herkese merhaba,
Ekte IATF 16949 için onaylanmış yorumları bulabilirsiniz.
Ana format ingilizce şeklindeydi. Çevirmeye çalıştım bir kaç küçük hatalar olabilir.
Herkesin sistemini bu yönde revize ettiği aşikar fakat kontrol açısından gerekli olabileceğini düşündüm.
Kolay gelsin.

Ekli dosyalar

• IATF 16949 - Onaylanmış Yorumlar.pdf
    336.4 KB · Görüntüleme: 337
Merhaba,
Onaylanmış yorumları nasıl okumalı ve yorumlamalıyız? Mayıs 2020 de yeni bir Sanctioned Interpretations yayınlandı IATF in sitesinde, standart maddelerine nasıl etki ediyor bilgi verebilir misiniz?

Merhaba,
Onaylanmış yorumları nasıl okumalı ve yorumlamalıyız? Mayıs 2020 de yeni bir Sanctioned Interpretations yayınlandı IATF in sitesinde, standart maddelerine nasıl etki ediyor bilgi verebilir misiniz?
Kurallar kitabı olan SI dışında pandemi ile ilgili konular yayınlandı. Standart maddelerinin hangilerinde ne değişiklik olduğu yazıyor zaten sizde olan durumu o değişen maddeye göre revize edersiniz.

Kurallar kitabı olan SI dışında pandemi ile ilgili konular yayınlandı. Standart maddelerinin hangilerinde ne değişiklik olduğu yazıyor zaten sizde olan durumu o değişen maddeye göre revize edersiniz.
Ekli SI bildirisinden bahsetmiştim ben , bunu nasıl IATF16949 standardı ile yan yana getirip yorumlamalıyız?

Ekli dosyalar

• IATF-Rules-5th-Edition_Sanctioned-Interpretations-May-2020.pdf
    349.8 KB · Görüntüleme: 106
Ekli SI bildirisinden bahsetmiştim ben , bunu nasıl IATF16949 standardı ile yan yana getirip yorumlamalıyız?
Kurallar kitabı sizin söylediğiniz. IATF 16949 ile ilgili IATF tanımasını elde etme ve sürdürme kurallarını içerir . Sertifika kuruluşu tanıma, sertifika kuruluşu denetim süreci, sertifika kuruluşu denetçi nitelikleri ve IATF 16949 sertifikaları için kriterleri içerir. Aslında sertikasyon sürecinde ve sürdürülebilirliğinde nasıl ilerleyeceğinizi gösterir. Adı üstünde kurallar kitabı yani.

Herkese merhaba,
Ana format ingilizce şeklindeydi. Çevirmeye çalıştım bir kaç küçük hatalar olabilir.
Herkesin sistemini bu yönde revize ettiği aşikar fakat kontrol açısından gerekli olabileceğini düşündüm.
Kolay gelsin.
Merhaba, güncel onaylanmış yorumlar var mıdır acaba sizde?

Herkese merhaba,
Kolay gelsin.
Fatih bey merhaba, güncel türkçe yorumlar varmıdır kayıtlarınızda.

Online ISO Standart Eğitimleri

Geri