Kuruluşun Bağlamı Prosedürü-paydaş Analizi-swot Analizi

DamlaTRK

General
Moderatör
Arkadaşlar merhaba;
Kuruluşun Bağlamı ve İlgili Taraflar (Paydaş) Prosedürü ve buna bağlı olarak hazırlanan Kurumsal Bağlam ve Paydaş Analizi ile Swot Analizi Formları ektedir.

Özellikle prosedürü okuduğunuzda ve analizi incelediğinizde sizlere belirgin ölçüde katkı sağlayacağını ve yardımcı olacağını düşünüyorum.
Yoğun araştırma ve yorumlama sonucunda ortaya çıkan ''dökümante bilgiler'' dir. :)
Herkese faydalı olması dileğimle. Sevgiler..

Ekli dosyalar

• 3. SWOT ANALİZİ.docx
    944.6 KB · Görüntüleme: 1,833
Super olmuş, Başarılarınızın ve güzel çalışmalarınızla birlikte paylaşımlarınızın devamını dileriz.

gerçekten güzel anlaşılabilir bir çalışma olmuş emeğinize saglık.

Arkadaşlar merhaba;
Kuruluşun Bağlamı ve İlgili Taraflar (Paydaş) Prosedürü ve buna bağlı olarak hazırlanan Kurumsal Bağlam ve Paydaş Analizi ile Swot Analizi Formları ektedir.

Özellikle prosedürü okuduğunuzda ve analizi incelediğinizde sizlere belirgin ölçüde katkı sağlayacağını ve yardımcı olacağını düşünüyorum.
Yoğun araştırma ve yorumlama sonucunda ortaya çıkan ''dökümante bilgiler'' dir. :)
Herkese faydalı olması dileğimle. Sevgiler..
Ellerinize sağlık Damla hanım, çok başarılı bir çalışma olmuş tebrik ederim.

Merhaba,
Çok teşekkür ederim, hepimizin bu platforma katkısı gerçekten büyük ve kıymetli. :)

Damla Hanım merhaba

Rica etsem yapmış olduğunuz çalışmalardan risk ve fırsat değerlendirme ile ilgili bir örnek paylaşabilir misiniz? Kurumsal bağlam ve paydaş analizi ile risk ve fırsat değerlendirmeyi nasıl bağdaştırdınız ?

Damla Hanım gerçekten çok teşekkürler. Yolun başındayım ve danışmanlık hizmeti almadan ilerletmeye çalışıyorum. Ciddi bir yol gösterici oldu.

Damla Hanım merhaba

Rica etsem yapmış olduğunuz çalışmalardan risk ve fırsat değerlendirme ile ilgili bir örnek paylaşabilir misiniz? Kurumsal bağlam ve paydaş analizi ile risk ve fırsat değerlendirmeyi nasıl bağdaştırdınız ?

Hocam işinizi görmesi dileklerimle

Ekli dosyalar

• RİSK VE FIRSAT DEĞERLENDİRME FORMU.xlsx
    52.2 KB · Görüntüleme: 1,041
Mehmet bey merhaba,
Satış / Pazarlama / Dış ticaret / Mühendislik / Proje süreçlerine ait performans göstergesi örnekleri paylaşabilir misiniz?

Hocam merhabalar elimde olan performans göstergelerini paylaşıyorum.

Ekli dosyalar

• MOS-01 Satış Pazarlama PERFORMANS.xls
    103 KB · Görüntüleme: 543
  • DS-01 Satınalma PERFORMANS .xls
    55 KB · Görüntüleme: 537

Online ISO Standart Eğitimleri

Geri