MBD&DPD Süreci

ALİ PATAN

Orgeneral
Moderatör
Üye
Merhabalar,

Spesifik bir konu olan MBD(Model Based Definition) ve DPD(Digital Product Definition) konuları hakkında bir konu başlığı açtım. Konu ile ilgili fırsat bulduğum vakitlerde paylaşımlar yapacağım.

Bu konu ile ilgili önceden bazı konular ile ilgili bilgi almak isteyenler belirtirse o konulara öncelik verebilirim.

Merhabalar,

Spesifik bir konu olan MBD(Model Based Definition) ve DPD(Digital Product Definition) konuları hakkında bir konu başlığı açtım. Konu ile ilgili fırsat bulduğum vakitlerde paylaşımlar yapacağım.

Bu konu ile ilgili önceden bazı konular ile ilgili bilgi almak isteyenler belirtirse o konulara öncelik verebilirim.
Ali Bey merhabalar,
MBD&DPD süreçleriyle ilgili prosedür ve iş akış şema örnekleri var mıdır

Arkadaşlar MBD & DPD ile alakalı doküman istekleri geliyor sürekli

Buradaki konu dokümanı alıp direkt kullanmak değil de sistemi anlamak ve kendi KYS süreçlerinize entegre etmektir. Elimden geldiğince doküman isteyen arkadaşlara yardımcı olmaya çalışıyorum fakat her zaman müsait olma durumum olmuyor maalesef.

Bu süreç bizzat Boeing firmasının öncülük ettiği ve daha sonradan yayılan bir süreçtir. Konu ile ilgili kaynak dokümanları ekte paylaşıyorum. Bu dokümanlar açık kaynak olup direkt Boeing web sitesinden de indirebilirsiniz.

Ekli dosyalar

• DPD_Task_Guide.pdf
    220.9 KB · Görüntüleme: 48
  • D6-51991.pdf
    2 MB · Görüntüleme: 38
Merhabalar,

Mustafa bey merhaba [email protected] adresine de bilgi paylaşımı yapabilir misiniz?

Online ISO Standart Eğitimleri

Geri