Rohs & Wee & Reach Nedir? Eğitim Sunu

Ayberoz

Orgeneral
Moderatör
Üye
RoHS & Wee & Reach Nedir?

Bu konuda çeşitli bilgi kaynaklarını kullanarak hazırladığım eğitim sunumu ektedir.
Elektronik üretim ve bir çok üretim alanında RoHS ve RoHS2 kullanılmakta , bunun bir adım daha ötesinde Reach standartı ve geri dönüşümü kontrol altına alma hedefleyen Wee standartı hakkında bilgiler içeren bir slayt.

İşinize yarar diye umuyorum.

Beğeni ve teşekkürlere hayır demem :)

Ekli dosyalar

• RoHS Sunum.ppt
    1.4 MB · Görüntüleme: 242
Selamlar ; Bir yıldan daha uzunca bir süredir fiilen de emekli olup artık çalışmadığım için konulardan uzak kaldım. Bu konularda aktif olmayınca bilgilerde güncellenemez düşüncesi ile sadece izleyiciyim.

Paylaşımlarımın hala burada işe yarıyor olması beni mutlu ediyor..

Selamlar herkese...

merhabalar,
Avrupa Komisyonu, ECHA'dan REACH kısıtlama teklifinin kapsamını en az 12 krom (VI) maddeyi kapsayacak şekilde genişletmesini talep etti. ECHA'dan ayrıca, özellikle baryum kromat (EC 233-660-5) olmak üzere, Yetki Listesi'nde listelenmeyen diğer krom (VI) maddelerinin de dikkate alması talep edilmiştir. ECHA, 6 Haziran 2024’te krom (VI) maddelerine alternatifler ve kromun (VI) püskürtme uygulamalarında nasıl kullanıldığı gibi konularını tartışmak üzere bir web semineri düzenleyecektir. Güncel bilgiye göre düzenlemelerin yayınlanması Nisan 2025’i bulacaktır.

https://echa.europa.eu/-/chromium-v...ed-to-know-about-the-second-call-for-evidence

Online ISO Standart Eğitimleri

Geri