Şablondan Otomatik Doküman Oluşturma

şükrü

Orgeneral
Yönetici
Site Yöneticisi
Moderatör
Üye
Merhabalar. Basit ve temel iş odaklı olarak özellikle danışmanlık firmaları için sınırsız şablondan doküman oluşturma programı hazırladım.
Kendim de kullanıyorum ve bunun satışını düşünüyorum.
Hosting tabanlı olup websitesi gibi çalışmaktadır. Server ihtiyacı yok. Hız problemi olmaması için özellike program içerisinde görsel ve yavaşlatıcı hiç bir argüman kullanılmadı.

çalışma mantığı:
Önceden docx formatında şablonlar oluşturduktan sonra şablon üzerine atamış olduğunuz değişkenler sayesinde tek bir form oluşturup sınırsız dokümanı aynı anda oluşturabiliyorsunuz. firma doküman yayın tarihi, firma logosu gibi ve tanımladığınız tüm değişkenler.
Örneğin: 9001 doküman taslaklarını oluşturup tek bir kez değişken verilerini girerek tüm dokümanlar üzerinde gerekli değişiklikler yapılarak indirebiliyorsunuz.

demo için:
kullanıcı adı: admin
şifre: admin

1718224170962.png

Şükrü Bey merhaba,
güzel bir çalışma olmuş emeklerinize sağlık. Yapay zeka desteği de eklenirse güzel kapılar aralar gibi.

Sonuçta pratik olarak özelleştirilebilen dokuman seti satmayı planlıyorsunuz anladığımı kadarıyla.
o şekilde değil. özellikle danışmanlık yapan yada sürekli aynı bilgiler ile birden fazla evrak dolduran işletmeler için kullanılabilir olarak düşünüyorum.
EXCEL de farklı veriler aynı formu tekrar tekrar oluşturma imkanı var. Ama burda tek veri ile birden fazla word dosyası hazırlama imkanı veriyor.
örneğin: danışman arkadaşlar için 100 farklı görev tanımı başltan oluşturup ekledikten sonra logo, firma adı, hazırlayan, onayalan, gibi bazı verileri değişken olarak ataması ile istediklerini seçip indirerek firmaya olan şablonları oluşturmuş oluyor. 100 görev tanımı dokümanındaki alt üst bilgi kopyalayama, firma bilgileri değiştirme gibi gereksiz zaman alan işlerden kurtulmuş oluyor.

Anladım faydalı bir çalışma olmuş ama danışmanlar satın alır mı emin değilim. Çünkü bir word template'i ile bu yapılabiliyor zaten. Bunun dışında kopyalama yapıştırma işi var ki bunu da zaten genelde danışman yapmaz, firmadaki kalite sorumlusuna yaptırır. Bu yüzden belli bir ücretle satmak yerine bağış usulü ücretsiz kullanıma açmayı düşünebilirsiniz. İngilizce olarak açarsanız daha fazla kullanılma imkanı doğar.

tabiki tercih meselesi. şuan tercih eden ortalama kullanıcı sayısı en son 230 du galiba. hiç bir tanıtım ve uygulama olmadan. Yenileri ve alternatifler oluşursa elbette ücretsiz düşünebilirim:) .

Online ISO Standart Eğitimleri

Geri