Merhaba,Arkadaşlar merhaba bu politikada olmazsa olmazlarımız nedir.? örnek olan paylaşabilir mi
Kadın çalışan sayısının arttırılması ile ilgili bir hedef olabilir. Bende bu konuda yeniyim çalışmalara başladık ama çok fazla bir hakimiyetim yok. Diğer arkadaşlarda örnekler verebilirse daha çok bilgi toplamışız oluruzSosyal sorumlulukla ilgili hedef örnekleri verebilir misinşz
Şükrü Bey Merhaba,tüm dokümantasyonu iletmem doğru olmaz ancak takıldığınız bir iki nokta varsa destek olmaya çalışayım..
Varsa bir denetim soru listesi, standart madde/gerekler tablosu paylaşabilir misiniz?tüm dokümantasyonu iletmem doğru olmaz ancak takıldığınız bir iki nokta varsa destek olmaya çalışayım..
Şükrü Bey Merhaba ISO 26000 denetimi ile ilgili bir kaç sorum var. Size nasıl ulaşabilirim?tüm dokümantasyonu iletmem doğru olmaz ancak takıldığınız bir iki nokta varsa destek olmaya çalışayım..
ingilizce olarak aşağıdaki linkten indirebilirsiniz.Varsa bir denetim soru listesi, standart madde/gerekler tablosu paylaşabilir misiniz?
Merhaba profilimdeki telefon ve whatsapp üzerinden ulaşabilirsiniz.Şükrü Bey Merhaba ISO 26000 denetimi ile ilgili bir kaç sorum var. Size nasıl ulaşabilirim?
Profilinizi görüntülemiyorum sanırım sınırlıMerhaba profilimdeki telefon ve whatsapp üzerinden ulaşabilirsiniz.