merhabalar sayın arkadaşlar elinde sosyal uygunluk denetiminde istenilenlerle alakalı çeklist elinde olan var mı? şimdiden teşekkür ederim.
Hangi sosyal sorumluluk standardımerhabalar sayın arkadaşlar elinde sosyal uygunluk denetiminde istenilenlerle alakalı çeklist elinde olan var mı? şimdiden teşekkür ederim.
Hangi sosyal sorumluluk standardı
SEDEX,SA 8000 gibi pek çok farklı standart var?
inditex vb firmalar için ise onların sedex veya bsci dan farklı istekleri olan listeleri mevcut denetim firmasından isteyin derim.sedex, inditex, higg
istedim ama daha dönüş yapmadılar sizlerden ricam sedexsinkini gönderebilirmisiniz?inditex vb firmalar için ise onların sedex veya bsci dan farklı istekleri olan listeleri mevcut denetim firmasından isteyin derim.
sedex için yardımcı olabilirim.
iç denetim soru listesi , aksiyon listesi ve sedex maddeleri derecelendirmeleri ile beraber gönderiyorum.istedim ama daha dönüş yapmadılar sizlerden ricam sedexsinkini gönderebilirmisiniz?
teşekkür ederimiç denetim soru listesi , aksiyon listesi ve sedex maddeleri derecelendirmeleri ile beraber gönderiyorum.
merhaba elinizde sedex hakkına tüm dökümanlar var mıinditex vb firmalar için ise onların sedex veya bsci dan farklı istekleri olan listeleri mevcut denetim firmasından isteyin derim.
sedex için yardımcı olabilirim.