Ts_en_iso_9001 2015 Standarti

mehmetdemir

Orgeneral
Moderatör
TS_EN_ISO_9001 2015 STANDARTI

Lisans Durumu Sebebiyle Ek Forum Sistesi Yönetimi Tarafından Silinmiştir.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Mehmet bey standart paylaşımı uygun mu acaba. Denetim firmam ilk değerlendirmede dış döküman olarak edinmemizi ,tse den satın almamız gerektiğini iletmişti. yanlış bilgi mi verdiler acaba

Mehmet bey standart paylaşımı uygun mu acaba. Denetim firmam ilk değerlendirmede dış döküman olarak edinmemizi ,tse den satın almamız gerektiğini iletmişti. yanlış bilgi mi verdiler acaba

Hocam tse den alındığında adınıza kaşe imza yapılıyor. Öbür türlü bulduğunuzda her hangi bir kaşe bulunmuyor denetimlerde en azından benim 17 yıldır geçirdiğim denetimlerde sıkıntı çıkmadı. Bu sizinkinde sıkıntı çıkmayacağı anlamına gelmez denetimlerde sadece dış kaynaklı dökümanlara bakılıyor standartı istemiyor.

Merhaba,
Böyle bir paylaşımın da uygun olmadığını belirtmek istiyorum. Bu şekilde bir doküman paylaşımı, burada belirtilen "adı geçen" firması için tehlike demek. Ayrıca yine bu site içinde "Paylaşıma aracılık etmek" sebebiyle tehlike oluşturur. Biz bu siteden faydalanıyoruz.Problem yaşansın istemeyiz. Anlayışınız için şimdiden teşekkürler

Moderatör tarafında düzenlendi:
Telif hakkına sahip olan paylaşımları kaldırmaktayız arkadaşlar. moderatör arkadaşların bilgilendirmesi için teşekkür ederiz. bazen gözümüzden kaçabiliyor.
Paylaşımlarımızda telif hakkı veya bir başkasının hakkı olmayan dokümanlar paylaşmanızı rica ederiz.
ilginiz ve anlayışınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederiz.

Telif hakkına sahip olan paylaşımları kaldırmaktayız arkadaşlar. moderatör arkadaşların bilgilendirmesi için teşekkür ederiz. bazen gözümüzden kaçabiliyor.
Paylaşımlarımızda telif hakkı veya bir başkasının hakkı olmayan dokümanlar paylaşmanızı rica ederiz.
ilginiz ve anlayışınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederiz.

Kusura bakmayın dostlarım dikkatsizlik sonucunda lisanslı doküman paylaşılmıştır

Online ISO Standart Eğitimleri

Geri