merhaba,
aşağıdaki açıklamanız ile ilgili arkadaşlar yorumlarını belirtmişler. benimde nacizane katıldığım yorumlar.
bende şu şekilde katkıda bulunmak istiyorum;
''ön seri üretimden seri üretime geçerken üretim prosesine devri'' kurulan kritik kelimeler bunlar.
evet bazı arkadaşlar zaten her şey hazır neden ekstra bir doküman daha kullanalım yorumlarında bulunmuşlar ancak bunu ''MÜŞTERİ ÖZEL İSTEĞİ'' olarak değerlendirmelisiniz. ayrıca çoğu otomotiv ana sanayi müşterilerinin istediği bir dokümandır.
-ancak burada ''dersefa nın kullandığı kritik kelimeler ''ramp up formu ve talimatı lazım''
yukarıda bahsettiğim müşteri özel isteğinin müşterideki ismidir.
genelde bu dokümantasyon otomotiv firmalarında isim olarak ''Ramp-up Activity Plan and Result Report'' olarak geçer.
her projede bunu isterler.
Rampa-up Faaliyet Planı, seri üretimin başlangıcında kalite ve teslimat gereksinimlerinin karşılanmasını sağlamak için bir tedarikçi tarafından gerçekleştirilen ek faaliyetleri belirten bir formattır.
Bu plan bağımsız olarak var olabilse de, üretime başlamadan önce içeriğinin Kontrol Planı ve Üretim Kapasite Planı ile eşleşmesi gerekir.
Dokümanı tamamen paylaşamam ancak fikir vermesi açısından ekran görüntüsünü aşağıdaki paylaşayım.
kolay gelsin
Ekli dosyayı görüntüle 2430Bu dokümanın excel halini paylaşabilir misiniz?