Vda 6.3:2010 Versiyonu Ile Proses Denetimi Yapilabilir Mi?

HASEL

Er
Üye
Arkadaşlar merhaba,

VDA 6.3:2010 Versiyonu sertifikam mevcut. VDA 6.3:2016 versiyonunun eğitimini ve sertifikasını almadan Proses Denetimine devam edebilir miyim? Sertifikayı güncellemek gerekir mi?

Benim bildiğim şuanda sertifikanız geçersiz. ISO/TS 16494 belgesi şuan nasıl alamıyorsanız IATF almak zorundaysanız buda öyle birşey güncellendi.

Arkadaşlar merhaba,

VDA 6.3:2010 Versiyonu sertifikam mevcut. VDA 6.3:2016 versiyonunun eğitimini ve sertifikasını almadan Proses Denetimine devam edebilir miyim? Sertifikayı güncellemek gerekir mi?

Sertifikayı güncellemen gerekli ara sınava girmen gerekiyor.

Arkadaşlar merhaba,

Gerekli Eğitimleri Bülent Yaman ' dan alabilirsiniz Cardea Danışmanlık.

Bülent Yaman dan alabilirsiniz. Biz problem çözme teknikleri için eğitim aldık memnun kaldık. Eğer eğitime ilgili iseniz sorduğunuz soruların cevabını net bir şekilde alırsınız.

Merhaba,

VDA 6.3 proses denetçisi olmak istiyorsanız VDA tarafından onaylı firmadan denetçi kimliğine sahip olmanız gerekiyor.

Merhaba,

VDA 6.3 proses denetçisi olmak istiyorsanız VDA tarafından onaylı firmadan denetçi kimliğine sahip olmanız gerekiyor.
Merhaba
Ford tofaş gibi oem'lerin tedarikçisi olan bir firmada Üretim mühendisi olarak çalışıyorum. Kariyerimi kalite mühendisliğinde ilerletmek istiyorum. qmc'nin sitesinde yanlış bakmadıysam Türkiye'deki akredite kuruluşlardan birisi de TÜV SÜD.
Kalite mühendisliğine geçişte hangi sertifikaları/eğitimleri almak gerekiyor biraz kafam karışık.
Core Tools ? AIAG VDA FMEA? İç Denetçi ?
Ve bunların içeriklerini nasıl kontrol etmeliyim?
FIkrinizi öğrenirsem bana çok yardımcı olucak

ürün denetimi ve proses denetimi farkı nedir. Proses denetimi de parça üzerinden mi yapılmaktadır.

Forumda var açıklamaları
Ürün denetimi stoktan seçtiğiniz ürün için
Proses denetimi tezgahta çalışan ürün için kısacası (hangi tezgah, hangi ürün hangi operatör)
Mesela şuan işletmenizde aktif işleyen ürün hangisi ( örnek CNC-1 de ABC firmasının 123 kodlu parçasını operatör X işlemekte) makinaya giderek prosesi denetliyorsunuz, sorular sizi yönlendiriyor

Online ISO Standart Eğitimleri

Geri