Rica ederim, umarım işinize yarar.Çok teşekkür ederim. Elinize sağlık.
YBS
YBS
YBS
YBS
YBS
YBS
YBS
YBSRica ederim, umarım işinize yarar.Çok teşekkür ederim. Elinize sağlık.
Merhabalar, rica etsem talimatı benimle de paylaşmanız mümkündür?Merhabalar, mail adresinize yolladım Özge Hanım iyi çalışmalar dilerim.
merhabalar,
kullanılan her ölçüm ekipmanı için bir alternatif tanımlamamız gerekmekte midir?
her alternatif için MSA yapmamız gerekir mi?
ölçüm aletine alternatif birden fazla ölçüm aleti varsa her birini tek tek mi yazmak gerekir? aşağıdaki gibi yazılsa tek bir satırda riski değerlendirilse olur mu?
İğne Uçlu Dijital Kumpas 2609146048 BİRBİRİ ARASINDA ALERNAİF KULLANILABİLİR
İğne Uçlu Dijital Kumpas 2504171930
İğne Uçlu Dijital Kumpas 2512152001
İğne Uçlu Dijital Kumpas 708171039
makine içinde değerlendirmek gerekir mi?
CNC X alternatifi CNC Y, riski için MTTR /MTBF ye baksak yeterli olur mu? yoksa çok detaya mı inilmiş olur?
aynı durumu alternatif hammaddeler için de beklenir mi?
çap 65 (c45) çelik yerine çap 50 (c45) yazıp bırakmak yeterli olur mu? yoksa değerlendirilmesi beklenir mi?
konu hakkında yorumlarınızı rica ederim.
sağlıklı günler dilerim.
Merhabalar,Merhabalar, mail adresinize yolladım Özge Hanım iyi çalışmalar dilerim.
merhaba, örnek dokümanı [email protected] adresine de iletebilir misiniz rica etsem?merhabalar, mailinize ilettim.
rica etsem bana da iletebilir misiniz [email protected]rica ederim tabi ki eklerim, riskler ve alternatifler konusunda biraz daha detaylandırılması gerekiyor. Alternatif olarak seçtiğimiz metodun talimat ile desteklenmesi lazım, Örn: alternatif olarak yazdığımız cihazın konumlandırma ile ilgili bir riski varsa o riskleri hangi şekilde konumlandırırsak ortadan kaldırmış oluruz talimatta tarif etmemiz, detaylı anlatmamız gerekiyor. biz hala üzerinde çalışıyoruz, umarım işinize yarar. dokümanı yüklemeye çalışıyorum fakat sürekli hata veriyor, yetkiniz yok yazıyor, mail adresinizi yazabilir misiniz dokümanı mailinize göndereyim.
rica etsem benimle de paylaşır mısınız [email protected]rica ederim tabi ki eklerim, riskler ve alternatifler konusunda biraz daha detaylandırılması gerekiyor. Alternatif olarak seçtiğimiz metodun talimat ile desteklenmesi lazım, Örn: alternatif olarak yazdığımız cihazın konumlandırma ile ilgili bir riski varsa o riskleri hangi şekilde konumlandırırsak ortadan kaldırmış oluruz talimatta tarif etmemiz, detaylı anlatmamız gerekiyor. biz hala üzerinde çalışıyoruz, umarım işinize yarar. dokümanı yüklemeye çalışıyorum fakat sürekli hata veriyor, yetkiniz yok yazıyor, mail adresinizi yazabilir misiniz dokümanı mailinize göndereyim.
[email protected] merhaba bende aynı madde üzerine kafa patlatıyorum. Dokümanı benimlede paylaşırmısınız lütfen?çok teşekkür ederim yardımınız için mail adresim : [email protected]
rica etsem benimle de paylaşır mısınız [email protected]merhabalar, mailinize ilettim.
YBS
YBS
YBS
YBS
YBS