YBS
YBS
YBS
YBS
YBS
YBS
YBS
YBSMerhabalar,
COVID19 dolayısıyla denetimi ertelenen ya da online denetim alan var mı? Nasıl bir tecrübe yaşadılar ?
Online denetimde nelere dikkat edildi? Bilgi verebilecek arkadaş var mı?
IATF halen online denetime izin vermedi diye biliyorum. Yanılıyor muyum?
Teşekkürler.
Bize de denetim planı gönderdiler Haziran ayı için, Fakat biz de ertelemeyi düşünüyoruz. MAx. 1 ay erteleme yapılabiliyor diye belirttilerMerhaba bizim ISO 9001 ve ISO 14001 ara denetimimiz her yıl mayıs ayı içerisinde yapılır. Ancak bu sene erteleme talep ettik ve max. 1 ay erteleme verdiler denetim tarihine 1 hafta kala yeniden erteleme talep edebileceğimizi söylediler. Şu anki durum düşünüldüğünde Mayısa ertelenen denetim içinde erteleme isteyeceğiz gibi görünüyor.
Yeni güncelleme yayınlandı, 27 Nisan tarihli , Revizyon 2 ...IATF nin kurallarına göre mevcut tarihinizden +90 diye biliyorum ben
Merhaba,Yeni güncelleme yayınlandı, 27 Nisan tarihli , Revizyon 2 ...
İlk denetim online yapılabilecek, 90 gün içinde üretim denetimleri yapılacakmış...
merhaba,
Öncelikle herkese sağlıklı günler dilerim.
iş yerimizde çıkan vakalar nedeniyle online denetim talep etmeyi düşünüyoruz 45001 ve 14001 sistemleri için. Bu sistemler için online tecrübesi olan varsa çok acil paylaşabilir mi?
Teşekkürler
Çok teşekkür ederim peki online denetim akabinde, saha denetimi planlanıyor mu?denetimler pandemi sürecinde uzaktan yapılıyor genel de biz medikal bir firma olduğumuz için online olarak ISO 13485 denetimi geçirdik geçen yıl bu sene 1-2 aya kadar denetim yapılması planlanıyor. Online denetimler ziyaretli denetimlerden pek farklı değil doküman talep ediyorlar sizden gelmeden sisteminizi inceliyorlar ön hazırlık yapıyorlar yani denetim takvimini size gönderdiklerinde planı da paylaşıyorlar neyi denetliyecekler ne kadar sürecek daha önce online denetim geçirmiş biri olarak şunu söyleyebilirim ziyaretli denetimde olduğu gibi doküman karmaşası olmuyor( bir dosyadan doküman istiyorlar onu incelerken başka bir dosyadan doküman istiyorlar gibi) online denetim de herşeyi bilgisayardan doğru gösterdiğiniz için daha tertipli düzenli oluyor ve tabiki her denetmen öyle değildir ama biraz daha ılımlı davranıyorlar size
Merhaba,bizim online denetimimizin birinci günü dökümantasyon üzerine ve ikinci günü video konferansla saha denetimi üzerine olmuştu.Saha denetiminde kalite sisteminde bulunan planlar,prosedürler ve talimatların işleyişi üzerinde çok durdular.Diğer birimlerden ilgili departman sorumluları denetime katılabiliyor,denetimden önce katılacak kişileri bildirmenizi istiyorlar.Çok teşekkür ederim peki online denetim akabinde, saha denetimi planlanıyor mu?
Bir de çalışanların ve diğer birimlerin online denetime katılımı oluyor mu?
Teşekkürler,
Herkese Merhaba
Pandemi süreci ne yönelik İç denetim soru listelerinde bir ekleme veya güncelleme yapan var mı ?
Bu konuyu iç denetimlerde irdelediniz mi ?
Çok teşekkür ederim peki online denetim akabinde, saha denetimi planlanıyor mu?
Bir de çalışanların ve diğer birimlerin online denetime katılımı oluyor mu?
Teşekkürler,
Herkese Merhaba
Pandemi süreci ne yönelik İç denetim soru listelerinde bir ekleme veya güncelleme yapan var mı ?
Bu konuyu iç denetimlerde irdelediniz mi ?
YBS
YBS
YBS
YBS
YBS