Eğitim Sistemi Nasıl Olmalı

ryan_sniper

Yarbay
Moderatör
Üye
Arkadaşlar Merhaba,
çalıştığım üretim tesisinde mavi yaka ve beyaz yaka personellere verilen-verilecek eğitimlerin düzenlenmesi ve planlamsı konusunda yardıma ihtiyacım var.
bir eğitim planı var ama verilen eğitimleri fırsat eğitimlerini tek nokta eğitimleri nasıl takip edebilirim.
kısacası eğitim sistemi nasıl olmalıdır.
yardımlarınızı rica ederim.

Arkadaşlar Merhaba,
çalıştığım üretim tesisinde mavi yaka ve beyaz yaka personellere verilen-verilecek eğitimlerin düzenlenmesi ve planlamsı konusunda yardıma ihtiyacım var.
bir eğitim planı var ama verilen eğitimleri fırsat eğitimlerini tek nokta eğitimleri nasıl takip edebilirim.
kısacası eğitim sistemi nasıl olmalıdır.
yardımlarınızı rica ederim.
Merhaba,

Sorunuz kısa ama cevabı çok uzun ve derin :)
Kimlere ne eğitim verilecek sorusu için Yetkinlik matrisi ve ihtiyaç analizleri yaparak tespit edebilirsiniz.
Eğitim planınız fonksiyonel olsun ve gerçekleşme durumlarınız işleyin.
Bir excel veya program üzerinden eğitim katılımlarını adam/saat vb. istatiskler ile kayıt altına alınız.
Tek nokta eğitimlerini de buraya tek nokta olarak işleyiniz.
Ayrıca eğitimleri sınıflandırıp etkinliklerini değerlendirmeyi belirleyerek işletmeniz gerekir.

umarım biraz yolunu açabilmişimdir.

Merhaba,

Sorunuz kısa ama cevabı çok uzun ve derin :)
Kimlere ne eğitim verilecek sorusu için Yetkinlik matrisi ve ihtiyaç analizleri yaparak tespit edebilirsiniz.
Eğitim planınız fonksiyonel olsun ve gerçekleşme durumlarınız işleyin.
Bir excel veya program üzerinden eğitim katılımlarını adam/saat vb. istatiskler ile kayıt altına alınız.
Tek nokta eğitimlerini de buraya tek nokta olarak işleyiniz.
Ayrıca eğitimleri sınıflandırıp etkinliklerini değerlendirmeyi belirleyerek işletmeniz gerekir.

umarım biraz yolunu açabilmişimdir.
Öncelikle teşekkür ederim, çok faydalı oldu açıklamalar,
Destek konusunda örnek paylaşım var mıdır?
iyi çalışmalar.

Online ISO Standart Eğitimleri

Geri