Entegre Yönetim Sistemi Yazılımı

Sizce Entegre Yönetim Sistemi Yazılımı Yapılmasını İster misiniz?

• Kesinlikle Evet

Kullanılan: 75 90.4%
  • Olsada Olur Olmasada Olur

Kullanılan: 6 7.2%
  • Gereksiz Bir Yazılım Çalışması

Kullanılan: 2 2.4%

• Kullanılan toplam oy
    83
Merhabalar. Değerli Görüş ve Onerileriniz için teşekkür ederiz. Sizlerden geri bildirim almak bizleri mutlu ediyor. çünkü sistemimimizin en mükemmel haline ulaşması için geri bildirimleri çok onemsiyoruz.
Tüm Süreçlerimizi ayrı ayrı belirledik ve birbirleri ile entegre çalışması için süreçleri birbirine bağlıyoruz.
Örneğin Risk ve Fırsat Bildirimi Yapıldığında Entegre Yönetim Sistemi Ekibinin Önüne değerlendirilmesi yapılmakta ve risk ve fırsat bildirimi kabul edilirse ve aksiyon gerekli ise Görev Aksiyon Yönetim Süreci ile devam edebilmektedir. Örnek İş Akşı Şu şekildedir.
YBS_EYS_Risk_ve_Firsatlar_Onay_Sureci.png

Şuanda geliştirme aşamamız sizler ve müşterilerimizle devam ettiği için tüm süreçlerin raporunu sunacak olan Performans Yönetim Sürecini henüz bitirmedik. Bu Süreçle Yıl İçerisinde;
Oluşan DF'lerin Listesi
Uygunsuzlukların Listesi
Risk ve Fırsatların Listesi
İnsan Kaynakları Performans Değerlendirme Kayıtları
Hedefler ve Durumlarının Listesi
Yapılan Kontrollere ait listeler
Eğitim Kayıtları
Müşteri Şikayetleri
Müşteri Memnuniyetleri
Talep ve İstekler ve durumları
Tekliflerin Kabul oranı ve durumları
Proje İlerleme Bilgileri
Üretim Raporları
Sipariş Raporları ve Özeti
vb....
birçok süreç bu alanda birleştirilecek.

Şuan müşterimizle birlikte Savunma Sanayindeki Üretim Takip ve iş emri süreci, Sipariş, Satınalma, On Muhasebe, Depo Stok, Teklif Sözleşme Yönetimi, Tasarım_Arge, Giriş Kalite Kontrol, Çıkış Kalite Kontrol vb Süreçleri kuruluşumuza özel tasarlayıp Kalite Süreçleri ile entegre ediyoruz. Tamamladığımızda AS 9100, ISO 16949, ISO 9001 ve AQAP şartlarını karşılamış olacak. Böylece Tüm süreçleri kapsayan bir ERP kuruluşta kullanılıyor olacak.
Daha sonrasında sistem tasarımlarımızı dahada geliştireceğiz.
Şunuda önemle vurgulamak isterim ki kod bilgisi gerektirmeden tasarım yapabileceğiniz ve yaptığımız tasarımları istediğiniz gibi sizlerin değiştireceği bir alt yapı sunuyoruz sizlere.
Bu konuda sizlerlede görüşmek isteriz. Bu konudaki ilginizi bildiğim için sizlerlede güzel projeler oluşturmayı çok isteriz. Musait olduğunuzda ofisimizede bekleriz. Numaramızı biliyorsunuz:)
İyi dilekleriniz içinde ayrıca çok teşekkür ederiz.

Ferhat bey,

Şu dönemde kurumumuzun da bu tür yazılıma ihtiyaç duyması nedeniyle inceleme gereği duydum. Entegre bir sistem tüm kullanıcıları ihya edecektir diye düşünüyorum.
Zaman bulduğumda şirketinize mutlaka uğrayacağım, davetiniz için teşekkür ederim.

Ferhat bey,

Şu dönemde kurumumuzun da bu tür yazılıma ihtiyaç duyması nedeniyle inceleme gereği duydum. Entegre bir sistem tüm kullanıcıları ihya edecektir diye düşünüyorum.
Zaman bulduğumda şirketinize mutlaka uğrayacağım, davetiniz için teşekkür ederim.
Yazılımımızı beğeneceğinize eminim. Çünkü hem ERP, Hem CRM olarak kullanabildiğiniz gibi hemde Yönetim Sistemlerinin Tamamına uyarlama yapılabilecek alt yapımız mevcut.
Mutlaka bekliyorum. sizinle geliştirebileceğimiz bir çok proje olacağını düşünüyorum. mutlaka görüşelim...
Saygılar...

Merhabalar, YBS Entegre Yonetim Sistemi Yazılımı üzerinde geliştirdiğimiz İç Denetim Sürecine ait videoyu izlemenizi tavsiye ederim. Umarız beğenirsiniz.

Entegre Yönetim Sistemi Yazılımı üzerinde Doküman Yönetim Süreci Kullanım Eğitim Videosu.
Artık Dokümanlarınızı hızlı bir şekilde yayınlayabilir, Revize Edebilir ve Onaya sunabilirsiniz. Gerekli kullanıcılara duyurusunu Entegre Yönetim Sistemi Yazılımı sizin için otomatik olarak duyuracaktır.
1. Dokümanların Sisteme Yüklenmesi

2.Yeni Dokümanların Sisteme Eklenmesi, Revize Edilmesi ve Üst Yönetimin Onayına Sunulması;

Son düzenleme:
Görev Aksiyon Yönetim Süreci Eğitim Videosu;
Merhabalar. ISO Standartlarında gerekli olan Görev Aksiyon Yönetim Süreci nasıl çalışmakta ve nasıl takip edildiğini anlattığımız videoyu izlemenizi tavsiye ederiz.
Risk Değerlendirmede, Düzeltici Faaliyetlerde, Olay İhlal Yönetiminde, Amaç ve Hedefler gibi bir çok süreçle ortak çalışan bu süreç bir çok işinizi kolaylaştıracaktır.
İyi seyirler...

Kuruluş Bağlamı ve İlgili Taraflar Süreci Eğitim Videosu
Bu Süreçte ISO Standartları 4 Maddesinde yer alan 4.1 Kuruluş ve bağlamının anlaşılması 4.2 İlgili tarafların ihtiyaç ve beklentilerinin anlaşılması maddelerinin yazılım üzerinde yönetilmesi amaçlanmıştır.

Uluslararası standartlarda yer alan Düzeltici Faaliyetler, Uygunsuzluk, Olay İhlal ve Ramak Kala süreçlerinin nasıl yönetileceğini anlattığımız bu eğitim videomuzda süreci olabildiğince basit ve kolay kullanılabilecek şekilde dizayn edilmiştir. Tasarım aşamasında bulunan baş denetçiler, danışmanlar, eğitmenler ve mühendisler 15 yıllık bilgi birikimlerini bu yazılıma aktarmıştır. Her kuruluşta süreçlerin farklı yönetilmesi sebebiyle esnek ve değiştirilebilir bir yazılım alt yapısıyla hazırlamış bulunmaktayız.
Umarız beğenirsiniz. İyi Seyirler...

Merhabalar. Demo talebi için destek hizmetlerinden ( http://destek.ybsis.com.tr ) adresinden talep acarsanız veya [email protected] mail adresine Yazılım Demo Talebi başlığıyla mail atarsanız ybs otomatik sistemleri tarafından algılanıp gerekli bilgiler 2dk içinde mailinize gönderilmektedir. 7/24 talepte bulunabilirsiniz...

Merhabalar. Demo talebi için destek hizmetlerinden ( http://destek.ybsis.com.tr ) adresinden talep acarsanız veya [email protected] mail adresine Yazılım Demo Talebi başlığıyla mail atarsanız ybs otomatik sistemleri tarafından algılanıp gerekli bilgiler 2dk içinde mailinize gönderilmektedir. 7/24 talepte bulunabilirsiniz...
Üstat talep ettik ordan da bi türlü daha yanıt gelmedi. İlgilenebilir misiniz

Şükrü bey gmail hesabınıza mail gönderilmiş. şimdi tekrar gönderildi. isterseniz önemsiz maillerinizide kontrol edin. mail gelmiş olmalı...
Saygılar...
Üstat Hakkınızı helal edin. Gmail i outlook üzerinde kullandığım için spamları dikkate almamıştım. siz söyleyinc ebaktım. teşekkür ederim

Faydalı olur mu? Bence olur. Normalde Milli Eğitim Bakanlığına bağlı bir okulda çalışan öğretmenim. Bu yıl okulumuza TS ISO 45001 yönetim sistemini uygulamaya geçmek istedik. Kalite Ekibi yönetim temsilcisi olarak doküman hazırlama işinin çoğunluğu bana düştü ve 9. bölümü bitirmek üzereyim. Yaptığım literatür araştırması ve uygulama örneklerinde gördüğüm diğer tüm kurumlarda İSG kalite yönetiminin yıllardır var olduğu lakin MEB de bunun yeni yeni oluşmaya başladığı. Henüz gönüllü okullar bazında 18001 , 45001 ve 9001 standartları alınıyor. Bunun zorunlu hale gelmemesi ihtimali çok yüksek. Bu açık değerlendirilebilir diye düşünüyorum.

Online ISO Standart Eğitimleri

Geri