ISO 22000 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi Belgesi Kurulumu ve Denetim Deneyimimiz

YBSYBS
ONLİNE EĞİTİM PAKETİ Entegre Yönetim Sistemi Eğitimi ISO 9001 + ISO 14001 + ISO 45001 Bir Arada Kalite, Çevre ve İş Sağlığı Güvenliği standartlarını tek eğitimde öğrenin. 6 Başarı Sertifikası~20 Saat3 Standart Eğitimi İncele Tüm Eğitimler →
YBSYBS
ONLİNE EĞİTİM ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi Başarı Sertifikası ile Kalite Uzmanı Olun Kurulumdan iç denetime, sürekli iyileştirmeye kadar tüm süreci öğrenin. 4 Başarı Sertifikası~12 Saat7 Bölüm Eğitimi İncele Tüm Eğitimler →
YBSYBS
ONLİNE EĞİTİM ISO 45001 İş Sağlığı ve Güvenliği Başarı Sertifikası ile İş Güvenliği Uzmanı Olun Risk değerlendirme, tehlike analizi ve iş kazası önleme süreçlerini öğrenin. 4 Başarı Sertifikası~12 Saat7 Bölüm Eğitimi İncele Tüm Eğitimler →
YBSYBS
ONLİNE EĞİTİM ISO 27001 Bilgi Güvenliği Başarı Sertifikası ile Bilgi Güvenliği Uzmanı Olun Bilgi varlıklarını koruma, risk analizi ve siber güvenlik kontrollerini öğrenin. 4 Başarı Sertifikası~12 Saat7 Bölüm Eğitimi İncele Tüm Eğitimler →
YBSYBS
ONLİNE EĞİTİM ISO 14001 Çevre Yönetim Sistemi Başarı Sertifikası ile Çevre Uzmanı Olun Çevresel etki değerlendirme, atık yönetimi ve sürdürülebilirliği öğrenin. 4 Başarı Sertifikası~12 Saat7 Bölüm Eğitimi İncele Tüm Eğitimler →
YBSYBS
ONLİNE EĞİTİM · YENİ AS 9100 Havacılık & Uzay Kalite Başarı Sertifikası ile Havacılık Sektörüne Açılın Havacılık, uzay ve savunma sektörüne özel kalite yönetim sistemini öğrenin. 4 Başarı Sertifikası~12 Saat7 Bölüm Eğitimi İncele Tüm Eğitimler →
YBSYBS
ONLİNE EĞİTİM · YENİ ISO 50001 Enerji Yönetim Sistemi Başarı Sertifikası ile Enerji Verimliliği Uzmanı Olun Enerji tüketimini azaltma ve maliyet tasarrufu yöntemlerini öğrenin. 4 Başarı Sertifikası~12 Saat7 Bölüm Eğitimi İncele Tüm Eğitimler →
YBSYBS
ONLİNE EĞİTİM · YENİ ISO 10002 Müşteri Şikayetleri Yönetimi Başarı Sertifikası ile Müşteri Memnuniyeti Uzmanı Olun Şikayet kaydından çözüme, memnuniyet ölçümüne kadar süreci öğrenin. 4 Başarı Sertifikası~12 Saat7 Bölüm Eğitimi İncele Tüm Eğitimler →

Ahmet Serinyel

Onbaşı
Üye
Herkese merhabalar,

Gıda üretimi, paketleme, catering veya gıda lojistiği alanında faaliyet gösteriyorsanız ISO 22000 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi Belgesi; hem Tarım ve Orman Bakanlığı denetimlerinde, hem büyük perakende/zincir market tedarik süreçlerinde hem de ihracatta en kritik şartların başında geliyor.
Bu standart yalnızca bürokratik bir belge değil; tehlike analizleri (HACCP ilkeleri), Kritik Kontrol Noktaları (KKN), izlenebilirlik, geri çağırma protokolleri ve hijyen ön koşul programlarını kapsayan bütüncül bir güvenlik disiplini gerektiriyor. Uygulaması doğru kurgulanmadığında operasyona ciddi yük getirebiliyor veya denetimlerde doğrudan minör/majör uygunsuzluklara yol açabiliyor.
Biz tüm bu kurulum ve denetim hazırlık sürecimizi doğrudan ADL Belge ile tamamladık ve aldığımız hizmet her yönüyle kusursuzdu. ADL Belge ekibi, sahada karşılığı olmayan basmakalıp formlar yerine işletmemizin üretim dinamiklerine birebir oturan, sade ve pratik bir gıda güvenliği altyapısı hazırladı. Denetçinin odaklandığı kritik parametreleri o kadar net simüle ettiler ki ilk bağımsız denetimden tek bir uygunsuzluk almadan, tam puanla akredite belgemizi teslim aldık.
ADL Belge'nin en takdir ettiğimiz yanı; sadece ISO 22000 değil, ISO 9001'den Helal Belgesi'ne, CE işaretlemesinden kurumsal diğer tüm kalite ve teknik onay süreçlerine kadar her türlü belgelendirme ihtiyacını tek bir çatı altında, uçtan uca ve son derece hızlı şekilde çözebilmesi. Hangi konuda destek istersek isteyelim anında teknik dönüş alabildik; mevzuat hakimiyetleri ve işletmeyi yormayan profesyonel yaklaşımları gerçekten sektör standartlarının çok üzerinde.
Gıda güvenliği sistemini riske atmadan, uluslararası geçerliliğe sahip ve işletmeye gerçek katma değer sağlayacak şekilde kurmak isteyen herkese ADL Belge ISO 22000 hizmetlerini kesinlikle öneririm. Dokümantasyon, KKN belirleme ya da denetim adımlarıyla ilgili soruları olan varsa buradan memnuniyetle yardımcı olurum.

Geri