Iso 45001 Iç Denetimleri Hakkında

ÇAĞLA ALTUN

Yarbay
Moderatör
Üye
Merhabalar arkadaşlar,

ISO 45001 İç denetimini gerçekleştireceğim yarın fakat isg süreci dışında diğer süreçlere ne tarz sorular sorabiliriz?
- Planlama Lojistik, Bakım, İnsan Kaynakları ve üretim gibi süreçlere ne soracağımı standardı okusamda net birşey bulamadım yardımlarınızı rica ederim.

Çok teşekkürler..

Çalışma alanlarındaki riskleri, acil durumlarla ilgili bilgileri, herhangi bir kaza olması veya ramak kala yaşanması durumunda ne yapacaklarını, isg ile ilgili aldıkları eğitimleri, üretimde spesifik alanlarda operatorler (vinç forklift), kimyasal ile çalışanlar, yüksekte çalışmalar, kaynak ile çalışmalar vb. uygulamaları üzerinden sorabilirsiniz, işle ilgili özel tehlikelerini biliyorlar mı? yönetim sistemi çalışmalarına katılım sağlanmış mı, süreçlerle ilgili bilgileri sorgulayabilirsiniz.

standartta yazan maddeleri tek tek soru cümlesi haline getirip bunları cevaplarını bulmanız yeterli olacaktır. Birimlere ayırırkende maddeler hangi birim ile ilgili ise o birimin iç tetkik dosyasına yazmanız yeterli olacaktır.

PROSES hazırlayan arkadaşlar varmı acaba akış şeması hazırlamakta zorluk çekiyorum yardımcı olabilirmisiniz.teşekkür ederim

Online ISO Standart Eğitimleri

Geri