Önemli Iso 9001 Ve Iso 14001 Nasıl Entegre Edilir

fthtncl

Orgeneral
Moderatör
Herkese Merhaba,
Ekteki çalışmada ISO 9001 ve ISO 14001 in nasıl entegre edilebileceğine dair gerekli bilgileri bulabilirsiniz.
Çalışmanıza başladıktan sonra takıldığınız yerlerde gerekli doküman desteğini sağlamak için hazırım.
İşinize yarayacağını umuyorum.
Kolay gelsin

Ekli dosyalar

• ISO 9001 ve ISO 14001 Nasıl Entegre Edilir.pdf
    985.3 KB · Görüntüleme: 234
Fatih Bey, Merhabalar,

Öncelikle size teşekkür etmek istiyorum. Firma olarak yeni yıl itibariyle İso9001 hazırlığı içersindeyiz, bu zamana kadar birçok paylaştığınız konudan yararlanıp kafamdaki soru işaretlerine çözüm buldum,
şimdi ise yönetim 14001 belgelendirmesi için çalışma başlatmak istediklerini söyledi. Sizce 9001 sonrasına mı ertelemeliyiz yoksa beraber entegre bir şekilde kolayca götürebilir miyiz? Öyle yada böyle biz bu iki belgeyi de alacağız ancak 9001 bu zamana kadar çok ertelenmiş ve artık bir sonuca bağlanmak isteniyor. 1 haftadır çalışma yapıyorum bu konu ile ilgili ama net bir şey oturtamadım kafamda, birbirini kapsayan maddeler için ek çalışma yapmak gerekecek mi yoksa olduğu şekilde kalacak mı?
Yardımcı olabilir misiniz?

Fatih Bey, Merhabalar,

Öncelikle size teşekkür etmek istiyorum. Firma olarak yeni yıl itibariyle İso9001 hazırlığı içersindeyiz, bu zamana kadar birçok paylaştığınız konudan yararlanıp kafamdaki soru işaretlerine çözüm buldum,
şimdi ise yönetim 14001 belgelendirmesi için çalışma başlatmak istediklerini söyledi. Sizce 9001 sonrasına mı ertelemeliyiz yoksa beraber entegre bir şekilde kolayca götürebilir miyiz? Öyle yada böyle biz bu iki belgeyi de alacağız ancak 9001 bu zamana kadar çok ertelenmiş ve artık bir sonuca bağlanmak isteniyor. 1 haftadır çalışma yapıyorum bu konu ile ilgili ama net bir şey oturtamadım kafamda, birbirini kapsayan maddeler için ek çalışma yapmak gerekecek mi yoksa olduğu şekilde kalacak mı?
Yardımcı olabilir misiniz?
Merhaba,

Çevre için yasal gereklilikleri sağlıyorsanız denetime kısa sürede hazırlanıp entegre almanız mantıklı olacaktır.
Eğer yasal gerekliliklerde problem varsa 9001 i ertelememek en iyi seçimdir.

iyi çalışmalar dilerim.

Online ISO Standart Eğitimleri

Geri