KPI

Herkese merhaba,

Mail adresini bırakan herkese formları ilettim. Bilmeyenler olabilmesi ihtimali doğrultusunda belirtmek isterim ki firma içi 11 adet sürecimiz var ve her sürecin kendine ait KPI dokümanı var. Sizler de kendi firmanızın işleyişine göre düzenleyebilirsiniz. Ekstra sorusu olan ya da farklı bir konuda doküman rica edecek olan varsa yardımcı olmak isterim. Ve mail üzerinden yazarsa iyi olur, buraya pek bakamıyorum.[

Merhaba, çalışmanızı paylaşırsanız çok memnun olacağım. Kolaylıklar diliyorum.
[email protected]

Herkese merhaba,

Mail adresini bırakan herkese formları ilettim. Bilmeyenler olabilmesi ihtimali doğrultusunda belirtmek isterim ki firma içi 11 adet sürecimiz var ve her sürecin kendine ait KPI dokümanı var. Sizler de kendi firmanızın işleyişine göre düzenleyebilirsiniz. Ekstra sorusu olan ya da farklı bir konuda doküman rica edecek olan varsa yardımcı olmak isterim. Ve mail üzerinden yazarsa iyi olur, buraya pek bakamıyorum.

[email protected] bana da atabilir misiniz?

Herkese merhaba,

Mail adresini bırakan herkese formları ilettim. Bilmeyenler olabilmesi ihtimali doğrultusunda belirtmek isterim ki firma içi 11 adet sürecimiz var ve her sürecin kendine ait KPI dokümanı var. Sizler de kendi firmanızın işleyişine göre düzenleyebilirsiniz. Ekstra sorusu olan ya da farklı bir konuda doküman rica edecek olan varsa yardımcı olmak isterim. Ve mail üzerinden yazarsa iyi olur, buraya pek bakamıyorum.

merhaba bende faydalanmak isterim. Emekleriniz için şimdiden teşekkürler. [email protected]

Süreç bazlı formları oluşturdum, ihtiyacı olan olursa paylaşmam için buradan yazabilir
Herkese merhaba,

Merhaba . Benimle de paylaşabilir misiniz.
[email protected]

çok teşekkürler.

Herkese merhaba,

Merhaba,

[email protected] adresine KPI tablosu örnek göndermeniz mümkün mü?

Herkese tek tek mail atmaktansa burada direkt paylaşsanız da herkes için yol gösterici olsa. Bende entegre (9001-14001-45001) süreç performans göstergelerini örnek olması amacıyla burada paylaşıyorum umarım işinize yarar az da olsa bir yol gösterici olur.

Ekli dosyalar

• SÜREÇ PERFORMANS GÖSTERGELERİ İZLEME TABLOSU.pdf
    457.9 KB · Görüntüleme: 318

Online ISO Standart Eğitimleri

Geri