YBS
YBS
YBS
YBS
YBS
YBS
YBS
YBSMerhaba taşınma süreci için bir FMEA hazırlamam gerekiyor. Ancak bu alanda yeni olduğum için ancak genel başlıklar ile hazırlayabildim. Örnek olarak çalışmanızı göndermeniz mümkün mü acaba?Merhaba,
Taşınma sürecindeyiz, taşınma FMEA hazırladım buna ilave hazırlamam gereken herhangi bir doküman var mı denetim esnasında beyan etmek için bu süreçte geçmiş olan varsa bilgi ve tecrübelerini paylaşırsa sevinirim.
Gamze hanım merhabaMerhaba taşınma süreci için bir FMEA hazırlamam gerekiyor. Ancak bu alanda yeni olduğum için ancak genel başlıklar ile hazırlayabildim. Örnek olarak çalışmanızı göndermeniz mümkün mü acaba?
Teşekkür ederim detaylı şekilde yazdığınız için. Size de kolay gelsin.Gamze hanım merhaba
FMEA iç gizli doküman olduğu için paylaşamıyorum maalesef. Makina kurulumu, makina nakliye, personel, altyapı,server,üretimde kullanılan tüm ekipmanların taşınma ve yeni yerde yerleşimini ele alabilirsiniz. Depoda paketlenmiş sevke hazır ürünler, yarı mamül ve hammaddeler varsa kalıplar karantina bölgesinde bulunan ürünler, PPAP&Şahit numunelerin taşınması, ölçüm cihazı, laboratuvar, hard copy kayıtların taşınmasını değerlendirebilirsiniz. Kolay gelsin
YBS
YBS
YBS
YBS
YBS