| STANDART NO | MADDE İÇERİĞİ | HAZIRLANAN DOKÜMAN | DOKÜMANIN DİJİTAL YERİ | İLGİLİ EK DOKÜMAN |
| 4.1 - 4.2 - 4.3 | Kuruluş ve Bağlamının Anlaşılması, İlgili Tarafların İhtiyaç ve Beklentilerinin Anlaşılması, Kapsam | KR.01 Kurumsal Kapsam - Bağlam KR.02 Teklif Formu - Excel KR.03Teklif Formu - Word | Kurumsal | YGG Toplantı Raporu |
| 4.4 | Süreçler | AŞ.01 Satın Alma Süreci Akış Şeması AŞ.02 Satış Pazarlama Süreci Akış Şeması AŞ.05 Üretim ve Montaj Süreci Akış Şeması AŞ.04 Yazılım Geliştirme Süreci Akış Şeması AŞ.06 İSG Akış Şeması PR.05 İnsan Kaynakları ve Eğitim Prosedürü AŞ.03 ÇYS Süreci Akış Şeması PR.02 Çevre Boyut Değerlendirme Prosedürü PR.07 ÇYS Prosedürü PR.13 İdari İşler Prosedürü | Akış Şemaları Prosedürler | - |
| 5.2 | Politika | PO.01 KYS Politikası PO.02 ÇYS Politikası PO.03 İSGYS Politikası | Politikalar | Web sitesi |
| 5.3 | Kurumsal Görev, Yetki ve Sorumluluklar | Görev Tanımları OŞ.01 Organizasyon Şeması Çalışan Temsilcisi Ataması | Görev Tanımları Uygulamalar | Atık Sorumlusu Ataması |
| 5.4 | Çalışanların Görüşünün Alınması ve Çalışanların Katılımı | FR.04 Öneri Görüş ve Şikayet Formu RP.04 Performans Değerlendirme Raporu | Hardcopy olarak doluları istenecek. | Çalışan Temsilcisi Ataması |
| 6.1 | Risk ve Fırsatlar | TB.01 Risk Tablosu TL.02 Risk Değerlendirme Talimatı TB.04 Kurumsal Fırsat Tablosu | Tablolar Talimatlar | İSG Risk Değerlendirmeleri |
| 6.1 (Çevre) | Çevre Etki Boyut Değerlendirmeleri | PR.02 Çevre Boyut Değerlendirme Prosedürü TB.03 Çevre Boyut Değerlendirme Tablosu | Prosedür Tablolar | |
| 6.2 | Hedefler | TB.02 Kurumsal Hedef Tablosu | Tablolar Uygulamalar | |
| 6.3 | Değişiklik Yönetimi | PR.16 Değişiklik Yönetimi Prosedürü | Prosedürler | |
| 7.1 | Kaynaklar | FR.05 Oryantasyon / İşbaşı Eğitim Formu PR.11 Bakım Onarım Prosedürü FR.11 Bakım Onarım Formu | Prosedürler Formlar | Personel sertifikaları |
| 7.2 | Eğitim / Yetkinkik | PR.05 İnsan Kaynakları ve Eğitim Prosedürü LS.05 Mesleki Yeterlilik Takip Listesi LS.06 Özel Grup Çalışan Takip Listesi PL.02 Yıllık Eğitim Planı FR.03 Eğitim Katılım ve Değerlendirme Formu | Prosedürler Listeler Formlar Uygulamalar Klasörü | Eğitim Formları |
| 7.3 | Farkındalık | - | - | Farkındalık Eğitimleri |
| 7.4 | İletişim | PR.06 Müşteri İle İletişim Prosedürü TB.05 İletişim Tablosu | Prosedürler Tablolar | |
| 7.5 | Dokümante Edilmiş Bilgi | PR.01 Doküman Yönetimi Prosedürü TL.01 Doküman Oluşturma Talimatı LS.01 Ana Doküman Listesi LS.11 Uygunluk yükümlülükleri Takip Listesi | Prosedürler Talimatlar Listeler | |
| 8.1 | Operasyonel Planlama | LS.17 Pano Kontrol Listesi LS.19 Saha Kontrol Listesi LS.09 Atık Yönetim ve Takip Listesi | Listeler | İSG Dosyası (İGU'nun hazırladığı) Atık Beyanları |
| 8.2 (9001) | Ürün ve hizmetler için şartlar | AŞ.02 Satış - Pazarlama Süreci Akış Şeması PR.06 Müşteri ile İletişim Prosedürü FR.07 Müşteri Memnuniyet Anket Formu FR.08 Müşteri Memnuniyet Anketleri Değerlendirme Formu FR.09 Müşteri Geri Bildirim Formu LS.08 Müşteri Şikayet Takip Listesi | Akış Şemaları Prosedürler Formlar Uygulamalar | Teklif - Sözleşme - Proje Dosyası |
| 8.2 (14001 - 45001) | Acil Duruma Hazır Olma ve Müdahale | Acil Durum Prosedürü Tatbikat (çevre ve isg için ayrı ayrı) Acil durum ekip listesi Kaza Olay Bildirim Prosedürü | Prosedürler Listeler | İSG Acil Durum Tatbikatı |
| 8.4 | Dışarıdan Tedarik Edilen Proses, Ürün ve Hizmetlerin Kontrolü | AŞ.01 Satın Alma Süreci Akış Şeması TL.03 Tedarikçi Değerlendirme Talimatı LS.07 Onaylı Tedarikçi Listesi FR.06 Tedarikçi Değerlendirme Formu Girdi Kontrol Planı - Girdi Kontrol Formu | Akış Şemaları Prosedürler Formlar Uygulamalar | |
| 8.5 | Üretim ve Hizmetin Sunumu | AŞ.05 Üretim ve Montaj Süreci Akış Şeması AŞ.04 Yazılım Geliştirme Süreci Akış Şeması LS.17 Pano Kontrol Listesi LS.19 Saha Kontrol Listesi TL.04 Depolama Talimatı | Akış Şemaları Talimatlar Listeler | |
| 8.6 | Ürün ve Hizmetin Serbest Bırakılması | LS.17 Pano Kontrol Listesi LS.19 Saha Kontrol Listesi | Listeler | |
| 8.7 | Uygun Olmayan Ürün | PR.12 Uygun Olmayan Ürün Hizmet Prosedürü | Prosedürler | |
| 9.1 | Performans | FR.07 Müşteri Memnuniyet Anket Formu FR.08 Müşteri Memnuniyet Anketleri Değerlendirme Formu FR.09 Müşteri Geri Bildirim Formu LS.08 Müşteri Şikayet Takip Listesi LS.11 Uygunluk Yükümlülükleri Takip Listesi | Formlar Listeler | ÇED Belgesi - Kapasite Raporu - Çevre İzin Lisans Belgesi - Atama Yazıları |
| 9.2 | İç Denetim | PR.04 İç Denetim Prosedürü LS.03 İç Denetim Soru Listesi PL.01 İç denetim Planı RP.01 İç Tetkik Raporu | Prosedürler Listeler Planlar İç tetkik raporu, planı ve listesi çıktı olarak hazılranıp dosya yapılabilir. (İsteğe bağlı) | İç Tetkikçi Belgesi |
| 9.3 | Yönetim Gözden Geçirme Toplantısı | PR.03 YGG Prosedürü FR.02 YGG Toplantı Tutanak Formu | Ygg toplantısı | |
| 10.1 | İyileştirme | - | - | - |
| 10.2 | Uygunsuzluk ve Düzeltici Faaliyet | PR.08 Olay, Uygunsuzluk ve Düzeltici Faaliyet Prosedürü FR.10 Düzeltme ve Düzeltici Faaliyet Formu LS.10 Düzeltme ve Düzeltici Faaliyet Takip Listesi | ||
| 10.3 | Sürekli İyileştirme | - | - | Kaizen Çalışmaları |