Yönetim Gözden Geçirme Toplantısı- Iatf 16949

YBSYBS
ONLİNE EĞİTİM PAKETİ Entegre Yönetim Sistemi Eğitimi ISO 9001 + ISO 14001 + ISO 45001 Bir Arada Kalite, Çevre ve İş Sağlığı Güvenliği standartlarını tek eğitimde öğrenin. 6 Başarı Sertifikası~20 Saat3 Standart Eğitimi İncele Tüm Eğitimler →
YBSYBS
ONLİNE EĞİTİM ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi Başarı Sertifikası ile Kalite Uzmanı Olun Kurulumdan iç denetime, sürekli iyileştirmeye kadar tüm süreci öğrenin. 4 Başarı Sertifikası~12 Saat7 Bölüm Eğitimi İncele Tüm Eğitimler →
YBSYBS
ONLİNE EĞİTİM ISO 45001 İş Sağlığı ve Güvenliği Başarı Sertifikası ile İş Güvenliği Uzmanı Olun Risk değerlendirme, tehlike analizi ve iş kazası önleme süreçlerini öğrenin. 4 Başarı Sertifikası~12 Saat7 Bölüm Eğitimi İncele Tüm Eğitimler →
YBSYBS
ONLİNE EĞİTİM ISO 27001 Bilgi Güvenliği Başarı Sertifikası ile Bilgi Güvenliği Uzmanı Olun Bilgi varlıklarını koruma, risk analizi ve siber güvenlik kontrollerini öğrenin. 4 Başarı Sertifikası~12 Saat7 Bölüm Eğitimi İncele Tüm Eğitimler →
YBSYBS
ONLİNE EĞİTİM ISO 14001 Çevre Yönetim Sistemi Başarı Sertifikası ile Çevre Uzmanı Olun Çevresel etki değerlendirme, atık yönetimi ve sürdürülebilirliği öğrenin. 4 Başarı Sertifikası~12 Saat7 Bölüm Eğitimi İncele Tüm Eğitimler →
YBSYBS
ONLİNE EĞİTİM · YENİ AS 9100 Havacılık & Uzay Kalite Başarı Sertifikası ile Havacılık Sektörüne Açılın Havacılık, uzay ve savunma sektörüne özel kalite yönetim sistemini öğrenin. 4 Başarı Sertifikası~12 Saat7 Bölüm Eğitimi İncele Tüm Eğitimler →
YBSYBS
ONLİNE EĞİTİM · YENİ ISO 50001 Enerji Yönetim Sistemi Başarı Sertifikası ile Enerji Verimliliği Uzmanı Olun Enerji tüketimini azaltma ve maliyet tasarrufu yöntemlerini öğrenin. 4 Başarı Sertifikası~12 Saat7 Bölüm Eğitimi İncele Tüm Eğitimler →
YBSYBS
ONLİNE EĞİTİM · YENİ ISO 10002 Müşteri Şikayetleri Yönetimi Başarı Sertifikası ile Müşteri Memnuniyeti Uzmanı Olun Şikayet kaydından çözüme, memnuniyet ölçümüne kadar süreci öğrenin. 4 Başarı Sertifikası~12 Saat7 Bölüm Eğitimi İncele Tüm Eğitimler →

b.uzuk

Orgeneral
Moderatör
Üye
Merhaba,

YGG yi yaptıktan sonra ya da yaparken nasıl raporluyorsunuz ?nasıl bir form kullanıyorsunuz. Bizim bir toplantı raporumuz var ancak sürekli eksik görüyorlar. Toplantı raporumuzda YGG maddeleri mevcut ve toplantıda konuştuğumuz şekliyle görülenleri vs yazıyoruz. Ayrıntılarda mevcut dokümanı açıp gösterdiğimiz için ilgili form özet gibi oluyor . Konu ile ilgili fikir ve yardımlarınızı ( örnek doküman ) rica ederim.

Merhaba,

YGG yi yaptıktan sonra ya da yaparken nasıl raporluyorsunuz ?nasıl bir form kullanıyorsunuz. Bizim bir toplantı raporumuz var ancak sürekli eksik görüyorlar. Toplantı raporumuzda YGG maddeleri mevcut ve toplantıda konuştuğumuz şekliyle görülenleri vs yazıyoruz. Ayrıntılarda mevcut dokümanı açıp gösterdiğimiz için ilgili form özet gibi oluyor . Konu ile ilgili fikir ve yardımlarınızı ( örnek doküman ) rica ederim.

Büşra Hanım Merhaba

IATF'de görüşülmesi gereken tüm maddeleri toplantı gündem maddesi şeklinde yazıyoruz.
Her madde ile ilgili powerpointte sunum mevcut.
Toplantıda alınan kararlarda da görüşüldü.ve varsa alınacak aksiyon sorumlu termin bilgisi giriyoruz.

Örneğin
Politika:politika incelendi.Politika ile ilgili değişiklik gerekli görülmedi.Bir sonraki YGG'de yeniden incelenecek.

İç Denetim:2020 ylı iç denetimleri incelendi.18 süreçte 23 sistem denetimi,5 proses denetimi,7 ürün denetimi yapıldığı belirlendir.İç denetimlerin sıklığının arttırılması için Kalite Güvence birimi tarafından Mart.2021'e kadar detay plan hazırlanacak.
X sürecinin iç denetimi yinelenecek. vs.

bu işinizi görecektir ıatf 16949 standarda istenen kriterlere göre oluşturulmuştur.

Ekli dosyalar

• RP.KY.02.YGG TOPLANTI RAPORU.xls
    46 KB · Görüntüleme: 782
Bu formun doldurulmuşu da var mı acaba? çok makbule geçerdi
Erdem Bey, 16949 için doldurulmuş ygg toplantı tutanağını paylaşıyorum. Herkes için bir yol gösterici olur umarım tabi unutmamak lazım ki örnekteki prosesler ve yapılan işler her firma için farklılık gösterebilir en azından bazı şeylerin zihinde oluşması adına yararlı olacağını düşünüyorum.

Ekli dosyalar

• F-001 YGG Top. Tut. Formu.pdf
    572 KB · Görüntüleme: 389
Erdem Bey, 16949 için doldurulmuş ygg toplantı tutanağını paylaşıyorum. Herkes için bir yol gösterici olur umarım tabi unutmamak lazım ki örnekteki prosesler ve yapılan işler her firma için farklılık gösterebilir en azından bazı şeylerin zihinde oluşması adına yararlı olacağını düşünüyorum.

Teşekkürler Engin bey

Denetçiler genelde revizyon yapılan noktaların zayıf olduklarını bildikleri için oralardan soruyorlar dolayısı ile Ygg girdi maddleri ne kadar kapsamlı olursa içerikde o kadar dolu oluyor. Bu noktada acil durum eylem planları özellikle siber saldırı ve pandemi gibi nedenlerde müşteriye sevkiyatı aksatmamak için risk analizleriniz ve aksiyon planlarının değerlendirilmesi ygg girdisinde standartlaştırılırsa iyi olur, yukarıdaki formların içeriğine 6.1.2.3 EK-A (IATF ) ile 9.3.2.1 YGG girdisi-ek maddelerini atlamayın, bazen majör yazıyorlar.

Denetçiler genelde revizyon yapılan noktaların zayıf olduklarını bildikleri için oralardan soruyorlar dolayısı ile Ygg girdi maddleri ne kadar kapsamlı olursa içerikde o kadar dolu oluyor. Bu noktada acil durum eylem planları özellikle siber saldırı ve pandemi gibi nedenlerde müşteriye sevkiyatı aksatmamak için risk analizleriniz ve aksiyon planlarının değerlendirilmesi ygg girdisinde standartlaştırılırsa iyi olur, yukarıdaki formların içeriğine 6.1.2.3 EK-A (IATF ) ile 9.3.2.1 YGG girdisi-ek maddelerini atlamayın, bazen majör yazıyorlar.
teşekkürler Eyüp bey

Geri