Alınan dosya buraya eklense tek tek email atılmaya gerek kalmazdı 
Selda hanım buraya yükleyemedim galiba..ama ben böyle bir talimat hazırladım. mail atabilirim size.TS ISO 2859–1 Muayene ve Deney için Numune Alma Metotları – Nitel Özelliklere Göre-Bölüm1: Parti Parti Muayene İçin Kabul Kalite Sınırına Göre (AQL) İndekslenmiş Numune Alma Programları 'nı baz aldım.
Fatih Bey , AQL seviyesini nasıl belirliyoruz acaba ? Dosyada 0,65 lik bir AQL demişsiniz örneğin, neye göre seçeceğim bunuAnlasilmayan bir nokta olursa burada olacagim
Sent from my MI 8 SE using Tapatalk
fatih bey merhabalar elinizde hala varsa talimatı iletebilir misiniz.şimdiden teşekkürler. [email protected]Selda hanım buraya yükleyemedim galiba..ama ben böyle bir talimat hazırladım. mail atabilirim size.TS ISO 2859–1 Muayene ve Deney için Numune Alma Metotları – Nitel Özelliklere Göre-Bölüm1: Parti Parti Muayene İçin Kabul Kalite Sınırına Göre (AQL) İndekslenmiş Numune Alma Programları 'nı baz aldım.
Elif Hanım Merhaba, talimat elinizde mevcutsa iletebilir misiniz? Teşekkürler @[email protected]Selda hanım buraya yükleyemedim galiba..ama ben böyle bir talimat hazırladım. mail atabilirim size.TS ISO 2859–1 Muayene ve Deney için Numune Alma Metotları – Nitel Özelliklere Göre-Bölüm1: Parti Parti Muayene İçin Kabul Kalite Sınırına Göre (AQL) İndekslenmiş Numune Alma Programları 'nı baz aldım.
Selda hanım buraya yükleyemedim galiba..ama ben böyle bir talimat hazırladım. mail atabilirim size.TS ISO 2859–1 Muayene ve Deney için Numune Alma Metotları – Nitel Özelliklere Göre-Bölüm1: Parti Parti Muayene İçin Kabul Kalite Sınırına Göre (AQL) İndekslenmiş Numune Alma Programları 'nı baz aldım.
Elif Hanım merhaba,Selda hanım buraya yükleyemedim galiba..ama ben böyle bir talimat hazırladım. mail atabilirim size.TS ISO 2859–1 Muayene ve Deney için Numune Alma Metotları – Nitel Özelliklere Göre-Bölüm1: Parti Parti Muayene İçin Kabul Kalite Sınırına Göre (AQL) İndekslenmiş Numune Alma Programları 'nı baz aldım.
Merhabalar bana da gönderebilir misiniz? [email protected]Selda hanım buraya yükleyemedim galiba..ama ben böyle bir talimat hazırladım. mail atabilirim size.TS ISO 2859–1 Muayene ve Deney için Numune Alma Metotları – Nitel Özelliklere Göre-Bölüm1: Parti Parti Muayene İçin Kabul Kalite Sınırına Göre (AQL) İndekslenmiş Numune Alma Programları 'nı baz aldım.
Elif Hanım Merhaba,Selda hanım buraya yükleyemedim galiba..ama ben böyle bir talimat hazırladım. mail atabilirim size.TS ISO 2859–1 Muayene ve Deney için Numune Alma Metotları – Nitel Özelliklere Göre-Bölüm1: Parti Parti Muayene İçin Kabul Kalite Sınırına Göre (AQL) İndekslenmiş Numune Alma Programları 'nı baz aldım.
Merhaba bana da gönderebilirseniz sevinirim.. [email protected]Rica etsem banada gönderebilir misiniz? [email protected]
Merhaba,TS ISO 2859-1 ve ANSI/ASQ Standart Z1.4, her ikisi de kabul örnekleme yöntemlerini belirleyen standartlardır, ancak birbirinin tam karşılığı değildirler. İki standart arasındaki farklar şunlardır:
1. Kaynakları: TS ISO 2859-1, Uluslararası Standartlar Örgütü (ISO) tarafından geliştirilmiştir. ANSI/ASQ Standart Z1.4 ise Amerikan Ulusal Standartlar Enstitüsü (ANSI) ve Amerikan Kalite Kontrol Topluluğu (ASQ) tarafından geliştirilmiştir.
2. Kabul örnekleme planlarının yapısı: Her iki standart da kabul örnekleme planlarını belirler, ancak TS ISO 2859-1, üç seviyeli bir plan yapısına sahiptir (Genel İzleme Seviyesi, Azaltılmış İzleme Seviyesi ve Katı İzleme Seviyesi). ANSI/ASQ Standart Z1.4 ise dört seviyeli bir plan yapısına sahiptir (I. Seviye, II. Seviye, III. Seviye ve IV. Seviye).
3. Örneklem boyutları: Her iki standart da kabul örnekleme planlarını belirler, ancak örneklem boyutları farklıdır. TS ISO 2859-1, örneklem boyutunu lot boyutuna ve kabul seviyesine göre belirlerken, ANSI/ASQ Standart Z1.4, örneklem boyutunu lot boyutuna, kabul seviyesine ve reddetme seviyesine göre belirler.
4. Kabul ve reddetme kriterleri: Her iki standart da kabul ve reddetme kriterlerini belirler, ancak kriterler farklıdır. TS ISO 2859-1, kabul ve reddetme kriterlerini AQL (Kabul Kalite Seviyesi) olarak belirlerken, ANSI/ASQ Standart Z1.4, kabul ve reddetme kriterlerini LQL (Reddetme Kalite Seviyesi) ve UQL (Kabul Kalite Seviyesi) olarak belirler.
Bu nedenlerden dolayı, TS ISO 2859-1 ve ANSI/ASQ Standart Z1.4 arasında farklılıklar bulunmaktadır.
"Umarım işinize yarar ve işinizi kolaylaştırır. / I hope it works out for you and makes your jop easier."
Saygılarımızla, Kurumsal Belge
merhaba elif hanım, bana da gönderebilir misiniz? [email protected]Selda hanım buraya yükleyemedim galiba..ama ben böyle bir talimat hazırladım. mail atabilirim size.TS ISO 2859–1 Muayene ve Deney için Numune Alma Metotları – Nitel Özelliklere Göre-Bölüm1: Parti Parti Muayene İçin Kabul Kalite Sınırına Göre (AQL) İndekslenmiş Numune Alma Programları 'nı baz aldım.