merhabalar [email protected] bana da iletebilir misinz rica etsem?
[email protected]mail bırakın,burdan döküman paylaşımı yapmıyorum
[email protected] rica etsem dokümanları benimle de paylaşır mısınız?mail bırakın,burdan döküman paylaşımı yapmıyorum
[email protected] iletebilirseniz çok memnun olurum. 3 hafta sonra denetlemem var çok faydası olur kanaatindeyim. teşekkür ederim.mail bırakın,burdan döküman paylaşımı yapmıyorum
[email protected] Çok teşekkürler.mail bırakın,burdan döküman paylaşımı yapmıyorum
VDA 6.3’de geçen VDA 6.3 de geçen “Süreç” kelimesini “İmalat prosesi” olarak okunur.Merhabalar. Calistigim firma icin bir ic denetim plani hazirlamaya calisiyorum. (Sistem, proses ve urun denetimi)
IATF sistem denetimini ve VDA proses denetimini nasil ayni dokumanda birlestirebilirim?
Ya da baska bir deyisle firmanizda bu iki standardi merge ederek mi denetim yapiyorsunuz ikisi de varsa?
Cevaplar icin simdiden tesekkurler.
Ben böyle uyguluyorum. Şimdiye kadar kabul görmediğine hiç şahit olmadımKendi Üretim Proseslerimizi denetlerken sorularımızı kendimiz hazırlayabilir miyiz?
En son denetimde proseslerimizi proses özelliklerine göre kendi hazırladığım sorularla denetlendiğini denetçiye söylemiştim, hangi prosesinizi denetlediğinizi anlayamadım demişti, ama herhangi bir uygunsuzluk yazmamıştı.Ben böyle uyguluyorum. Şimdiye kadar kabul görmediğine hiç şahit olmadım
Daha detaylı incelemeler için CQI'lar kullanılabilir.En son denetimde proseslerimizi proses özelliklerine göre kendi hazırladığım sorularla denetlendiğini denetçiye söylemiştim, hangi prosesinizi denetlediğinizi anlayamadım demişti, ama herhangi bir uygunsuzluk yazmamıştı.