Oktay Bey merhaba, benimle de paylaşabilir misiniz? [email protected]
Ben de faydalanmak isterim; [email protected] Teşekkürederim.Merhaba herkesle paylaştım ancak sorun yaşayan temin edemeyen varsa lütfen iletişime geçsin yardımcı olayım
Bununla alakalı "Firmada iso 9001:2015 nasıl kurulur" eğitimleri vermiştik, notlarını paylaşırım sizle.
benim ile de paylaşabilir misiniz rica etsem [email protected]Bununla alakalı "Firmada iso 9001:2015 nasıl kurulur" eğitimleri vermiştik, notlarını paylaşırım sizle.
Oktay bey banada paylaşabilir misiniz. Teşekkürler [email protected]Merhaba herkesle paylaştım ancak sorun yaşayan temin edemeyen varsa lütfen iletişime geçsin yardımcı olayım
Sayın forum üyeleri merhaba,
İşyerinde ISO 9001:2015 maddelerini uygulayabildiğim kadarıyla sistemimize entegre etmek istiyorum. Daha önce böyle bir şey yapmadım bunları yaparken neleri uygulamalıyım neye bakmalıyım. Bu konuda desteklerinizi rica eder şimdiden teşekkür ederim.
Merhabalar,
Aşağıdaki yazılarım size fikir verebilir. Çalışmalarınızda başarılar dilerim.
ISO 9001:2015 DOKÜMANTASYON HAZIRLIĞI - (alpersasal.com)
BELGELENDİRME DENETİMLERİNDE DİKKAT EDİLMESİ GEREKENLER - (alpersasal.com)
Alper Bey merhaba, elinize sağlık, harika bir çalışma olmuş.
14001 için böyle bir yazınız var mı?
Merhaba ilettim, yardımcı olabileceğim konu olursa iletişime geçebilirsinizMerhaba Oktay bey, paylaşımınızdan bende faydalanmak isterim. Süreçlerde ve adımlarda eksiklerimi tamamlamak istiyorum. [email protected]
Merhaba gönderdim kontrol edebilir misinizOktay Bey Merhaba, ben de istemiştim bana mail gelmedi, bana da gönderir misiniz? @oktayozdemir
[email protected]
merhaba, gönderdim kontrol edebilir misinizMerhaba Oktay Bey. Benim ile de paylaşabilir misiniz?
[email protected]
Oktay bey banada gönderir misinizBununla alakalı "Firmada iso 9001:2015 nasıl kurulur" eğitimleri vermiştik, notlarını paylaşırım sizle.
Merhaba, gönderdim kontrol edebilirsinizOktay bey banada gönderir misiniz
[email protected]
Merhaba, gönderdim kontrol edebilirsinizmerhaba Oktay Bey , bana da gönderebilir misiniz. [email protected]