Merhaba Oktay bey benimle de paylaşır mısınız? [email protected]Yoğun iş temposu sebebiyle geri dönüş geç oldu kusura bakmayınız, bir iş yerine iso kurulumu için kalitecinin yapacağı çalışmalar aşama aşama anlatılmıştır sunumda. Eğitim sunumu olduğundan kısadır. Anlaşılmayan yer varsa iletişime geçebilirsiniz ?
bende isterim açıkcası çok sevinirim [email protected] ayrıca size bir sorum olacak 5.3 /5.5 /7.4 maddesi ile ilgili ürünün salıvermesinin kim tarafından yapılacağı belirlenmemiştir ifadesi ile bir minor uygunsuzluk yazıldı bununla ilgili fikrinizi almak isterimBununla alakalı "Firmada iso 9001:2015 nasıl kurulur" eğitimleri vermiştik, notlarını paylaşırım sizle.
Merhaba Oktay bey dokümanları benimle de paylaşır mısınız? Teşekkürler.Merhaba gönderdim kontrol edebilir misiniz
Oktay bey merhaba mümkünse bende alabılır mıyım notları, [email protected]Bununla alakalı "Firmada iso 9001:2015 nasıl kurulur" eğitimleri vermiştik, notlarını paylaşırım sizle.
[email protected] adresine de paylaşabilir misiniz?Bununla alakalı "Firmada iso 9001:2015 nasıl kurulur" eğitimleri vermiştik, notlarını paylaşırım sizle.
rica etsem bana da gönderebilir misiniz. [email protected]Bununla alakalı "Firmada iso 9001:2015 nasıl kurulur" eğitimleri vermiştik, notlarını paylaşırım sizle.
Merhaba, görev tanımlarında yetki kısımlarının eksikliği görülmüş sanırım. Serbest bırakma, üretimi durdurma gibi yetkiler olmalı görev tanımlarında. Minör olması belki tartışılabilir.bende isterim açıkcası çok sevinirim [email protected] ayrıca size bir sorum olacak 5.3 /5.5 /7.4 maddesi ile ilgili ürünün salıvermesinin kim tarafından yapılacağı belirlenmemiştir ifadesi ile bir minor uygunsuzluk yazıldı bununla ilgili fikrinizi almak isterim
Merhaba gecikme için kusura bakmayın lütfen, paylaşımlar yapılmıştır.
Oktay Bey merhabalar,Bununla alakalı "Firmada iso 9001:2015 nasıl kurulur" eğitimleri vermiştik, notlarını paylaşırım sizle.
Merhaba Oktay Bey, rica etsem benimle de paylaşır mısınız ? [email protected][email protected] Oktay bey benim lede paylaşır mısınız?
Merhaba Oktay Bey , Rica etsem benimle de paylaşır mısınız? [email protected]Bununla alakalı "Firmada iso 9001:2015 nasıl kurulur" eğitimleri vermiştik, notlarını paylaşırım sizle.
Merhabalar Oktay Bey,Merhaba mail olarak gönderdim