Merhaba, yazı için teşekkürler. Farklı aralıklarda kullandığımız kumpaslar için +/- tolerans değerlerini nasıl belirlemem gerektiği konusunda çok takıldım. 0-150 / 0-200 için +/- 0,01 mm olarak belirlemiş benden önceki kalite güvence şefi fakat neye göre?Merhabalar,
Aşağıdaki yazım size fikir verecektir düşüncesindeyim. Çalışmalarınızda başarılar dilerim.
![]()
KALİBRASYON NEDİR? KALİBRASYON PERİYODU NASIL BELİRLENİR? SONUÇLAR NASIL YORUMLANIR? -
Kalibrasyon nedir? Kalibrasyon periyodu nasıl belirlenir? Kalibrasyon sonuçları nasıl değerlendirilir? Sorularının cevaplarını yazıda bulabilirsiniz.alpersasal.com
[email protected]mail adresinizi iletirseniz dokümanları paylaşayım
Merhabalar,Merhaba, yazı için teşekkürler. Farklı aralıklarda kullandığımız kumpaslar için +/- tolerans değerlerini nasıl belirlemem gerektiği konusunda çok takıldım. 0-150 / 0-200 için +/- 0,01 mm olarak belirlemiş benden önceki kalite güvence şefi fakat neye göre?/
merhaba rica etsem benimle de paylaşabilir misinizmail adresinizi iletirseniz dokümanları paylaşayım
arkadaşlar mail adresinizi iletir misiniz?
Merhabalar benimle de paylaşabilir misiniz ?Bir diğer husus da kalibrasyon sertifikasını değerlendirme örnek formu paylaşabilir misiniz ? Desteğiniz için çok teşekkür ederim. [email protected]mail adresinizi iletirseniz dokümanları paylaşayım
Faruk Bey Merhaba, benimle de paylaşabilir misiniz? [email protected]Sanıyorum eksik kalmadı, herkese ulaştı