Merhaba Faruk bey , rica etsem benimle de paylaşabilir misiniz Teşekkür ederim. [email protected]
Her ölçü ekipmanının kendi standardı var. Ancak kimse sizi bu standartlara uymanız konusunda zorlayamaz. Yani siz 0,02 hassasiyette kumpas kullanıyorsanız, kalibrasyon sertifikasındaki kabul değerlerini yine siz belirlersiniz. Yani imalat hassasiyetiniz ±1 mm olabilir. Bu durumda 0,03 sapma olan bir kumpası kullanmanızda sakınca yok.
Özet olarak, ekipmanların kendi standartları var (dilerseniz bende örnekleri de var) ancak kalibrasyon sertifikasında neyi kabul edip neyi etmeyeceğinize siz karar verirsiniz.
bana da iletebilir misiniz rica etsemmail adresinizi iletirseniz dokümanları paylaşayım
merhaba dokümanları paylaştılar ise bana da atabilir misiniz rica etsem [email protected][email protected]
Merhaba , rica etsem benimle de paylaşabilir misiniz?
merhaba rica etsem [email protected] adresine de atabilir misiniz dokümanları size iletildiyse[email protected],
teşekkürler
Merhaba,Sanırım tüm arkadaşlara ilettim, ulaşmamış olan varsa tekrar ileteyim.
[email protected]Merhaba,
Dokümanı benimle de paylaşabilir misiniz ?
Şimdiden teşekkür ederim.
[email protected] denetim bulgum var kapatmam gerekiyor yardımcı olmanız ümidiyle, teşekkürler.Sanırım tüm arkadaşlara ilettim, ulaşmamış olan varsa tekrar ileteyim.
merhabalar [email protected]. mail adresime tekrar alabilir miyim ? şimdiden teşekkür ediyorum.Sanırım tüm arkadaşlara ilettim, ulaşmamış olan varsa tekrar ileteyim.
merhaba benimle paylaşabilir misinizmail adresinizi iletirseniz dokümanları paylaşayım
Her ölçü ekipmanının kendi standardı var. Ancak kimse sizi bu standartlara uymanız konusunda zorlayamaz. Yani siz 0,02 hassasiyette kumpas kullanıyorsanız, kalibrasyon sertifikasındaki kabul değerlerini yine siz belirlersiniz. Yani imalat hassasiyetiniz ±1 mm olabilir. Bu durumda 0,03 sapma olan bir kumpası kullanmanızda sakınca yok.
Özet olarak, ekipmanların kendi standartları var (dilerseniz bende örnekleri de var) ancak kalibrasyon sertifikasında neyi kabul edip neyi etmeyeceğinize siz karar verirsiniz.
MERHABA BANA DA GÖNDEREBİLİR MİSİNİZ?Her ölçü ekipmanının kendi standardı var. Ancak kimse sizi bu standartlara uymanız konusunda zorlayamaz. Yani siz 0,02 hassasiyette kumpas kullanıyorsanız, kalibrasyon sertifikasındaki kabul değerlerini yine siz belirlersiniz. Yani imalat hassasiyetiniz ±1 mm olabilir. Bu durumda 0,03 sapma olan bir kumpası kullanmanızda sakınca yok.
[email protected] mail adresine de gönderebilir misiniz? Teşekkürler şimdidenHer ölçü ekipmanının kendi standardı var. Ancak kimse sizi bu standartlara uymanız konusunda zorlayamaz. Yani siz 0,02 hassasiyette kumpas kullanıyorsanız, kalibrasyon sertifikasındaki kabul değerlerini yine siz belirlersiniz. Yani imalat hassasiyetiniz ±1 mm olabilir. Bu durumda 0,03 sapma olan bir kumpası kullanmanızda sakınca yok.