Merhaba, paylaşabilirseniz çok memnun olurum. [email protected]
Merhaba, paylaşırsanız sevinirim.Herkese merhaba,
Mail adresini bırakan herkese formları ilettim. Bilmeyenler olabilmesi ihtimali doğrultusunda belirtmek isterim ki firma içi 11 adet sürecimiz var ve her sürecin kendine ait KPI dokümanı var. Sizler de kendi firmanızın işleyişine göre düzenleyebilirsiniz. Ekstra sorusu olan ya da farklı bir konuda doküman rica edecek olan varsa yardımcı olmak isterim. Ve mail üzerinden yazarsa iyi olur, buraya pek bakamıyorum.
Teşekkür ederim bekliyor olacağım mail adresim [email protected]Herkese merhaba,
İş yoğunluğum sebebiyle bir süredir bakamıyordum. Yarın bir denetimim var sonrasında dokümanları herkesle paylaşmış olurum..
Süreç bazlı formları oluşturdum, ihtiyacı olan olursa paylaşmam için buradan yazabilir
o zaman tekrarmail adresimi paylaşayım [email protected]Herkese merhaba,
İş yoğunluğum sebebiyle bir süredir bakamıyordum. Yarın bir denetimim var sonrasında dokümanları herkesle paylaşmış olurum..
zehra hanım merhaba üretim ile ilgili vs. paylaşabilir misiniz? Çevre kısmı biraz spesifik olmuş da, teşekkürler.Merhabalar tekrar herkese,
Bayağıdır maillerinize, dokümanları göndermeyi deniyorum. Ancak hata veriyor ne yazık ki. Aşağıya örnek bir doküman bırakayım, onun üzerinden ilerlersiniz. Bölüm bazlı sormak isteyen olursa da sorar, elimde varsa onu paylaşırım.
Zehra Hanım Merhaba,Merhabalar tekrar herkese,
Bayağıdır maillerinize, dokümanları göndermeyi deniyorum. Ancak hata veriyor ne yazık ki. Aşağıya örnek bir doküman bırakayım, onun üzerinden ilerlersiniz. Bölüm bazlı sormak isteyen olursa da sorar, elimde varsa onu paylaşırım.
http://isofrm.com/konu/kpi.1515/page-2 #40 nolu entyrde genel olarak tüm süreçler için bir paylaşım yapmıştım incelerseniz yardımcı olabilir.zehra hanım merhaba üretim ile ilgili vs. paylaşabilir misiniz? Çevre kısmı biraz spesifik olmuş da, teşekkürler.
Zehra Hanım Merhaba,
Paylaşmış olduğunuz dokümanda bir konuya değinmek isterim elektrik ve su tüketiminizde toplam çalışılan saat başına bir formülazisyon çok sağlıklı olmayacağını düşünmekteyim, üretim yapan bir tesisseniz örneğin 2021 / 2022 Ürün Başına Düşen Elektrik Tüketim Değişimi gibi bir yaklaşım ile izlerseniz daha sağlıklı sonuçlar elde edersiniz.
[email protected] paylaşabilirseniz sevinirim.Süreç bazlı formları oluşturdum, ihtiyacı olan olursa paylaşmam için buradan yazabilir
Merhaba, benimle de paylaşırsanız sevinirim. Teşekkür ederim. [email protected]Süreç bazlı formları oluşturdum, ihtiyacı olan olursa paylaşmam için buradan yazabilir
Merhaba, uygunluğunuz olduğunda süreç bazlı formları paylaşabilir misiniz? Çok teşekkür eder, iyi çalışmalar dilerim.Süreç bazlı formları oluşturdum, ihtiyacı olan olursa paylaşmam için buradan yazabilir
Merhaba, benimle de paylaşırsanız sevinirim. Teşekkür ederim. [email protected]Süreç bazlı formları oluşturdum, ihtiyacı olan olursa paylaşmam için buradan yazabilir
Banada iletebilir misiniz? Şimdiden teşekkür ederim. [email protected]Herkese merhaba,
Mail adresini bırakan herkese formları ilettim. Bilmeyenler olabilmesi ihtimali doğrultusunda belirtmek isterim ki firma içi 11 adet sürecimiz var ve her sürecin kendine ait KPI dokümanı var. Sizler de kendi firmanızın işleyişine göre düzenleyebilirsiniz. Ekstra sorusu olan ya da farklı bir konuda doküman rica edecek olan varsa yardımcı olmak isterim. Ve mail üzerinden yazarsa iyi olur, buraya pek bakamıyorum.