KPI

Herkese merhaba,

Mail adresini bırakan herkese formları ilettim. Bilmeyenler olabilmesi ihtimali doğrultusunda belirtmek isterim ki firma içi 11 adet sürecimiz var ve her sürecin kendine ait KPI dokümanı var. Sizler de kendi firmanızın işleyişine göre düzenleyebilirsiniz. Ekstra sorusu olan ya da farklı bir konuda doküman rica edecek olan varsa yardımcı olmak isterim. Ve mail üzerinden yazarsa iyi olur, buraya pek bakamıyorum.
Merhaba, paylaşırsanız sevinirim.
[email protected]

Merhabalar tekrar herkese,

Bayağıdır maillerinize, dokümanları göndermeyi deniyorum. Ancak hata veriyor ne yazık ki. Aşağıya örnek bir doküman bırakayım, onun üzerinden ilerlersiniz. Bölüm bazlı sormak isteyen olursa da sorar, elimde varsa onu paylaşırım.

Ekli dosyalar

• Süreç ve Performans İzleme Formu - Çevre Yönetim.xlsx
    45.2 KB · Görüntüleme: 233

Bayağıdır maillerinize, dokümanları göndermeyi deniyorum. Ancak hata veriyor ne yazık ki. Aşağıya örnek bir doküman bırakayım, onun üzerinden ilerlersiniz. Bölüm bazlı sormak isteyen olursa da sorar, elimde varsa onu paylaşırım.
zehra hanım merhaba üretim ile ilgili vs. paylaşabilir misiniz? Çevre kısmı biraz spesifik olmuş da, teşekkürler.

Zehra Hanım Merhaba,
Paylaşmış olduğunuz dokümanda bir konuya değinmek isterim elektrik ve su tüketiminizde toplam çalışılan saat başına bir formülazisyon çok sağlıklı olmayacağını düşünmekteyim, üretim yapan bir tesisseniz örneğin 2021 / 2022 Ürün Başına Düşen Elektrik Tüketim Değişimi gibi bir yaklaşım ile izlerseniz daha sağlıklı sonuçlar elde edersiniz.

Zehra Hanım Merhaba,
Paylaşmış olduğunuz dokümanda bir konuya değinmek isterim elektrik ve su tüketiminizde toplam çalışılan saat başına bir formülazisyon çok sağlıklı olmayacağını düşünmekteyim, üretim yapan bir tesisseniz örneğin 2021 / 2022 Ürün Başına Düşen Elektrik Tüketim Değişimi gibi bir yaklaşım ile izlerseniz daha sağlıklı sonuçlar elde edersiniz.

Engin Bey merhaba,

Düşüncenizi paylaştığınız için sahiden teşekkür ederim. İnceleyip yorumumu güncelleyeceğim.

Bir kaç parçada paylaşmayı deneyeceğim. (1)

Ekli dosyalar

• Süreç ve Performans İzleme Formu - Bakım.xlsx
    1.2 MB · Görüntüleme: 191
  • Süreç ve Performans İzleme Formu - Çevre Yönetim.xlsx
    45.2 KB · Görüntüleme: 169
  • Süreç ve Performans İzleme Formu - İnsan kaynakları.xlsx
    67.4 KB · Görüntüleme: 162
  • Süreç ve Performans İzleme Formu - İş Güvenliği.xlsx
    1.2 MB · Görüntüleme: 161
  • Süreç ve Performans İzleme Formu - Kalite.xlsx
    76.9 KB · Görüntüleme: 183
(2)

Ekli dosyalar

• Süreç ve Performans İzleme Formu - Lojistik-.xlsx
    1.2 MB · Görüntüleme: 162
  • Süreç ve Performans İzleme Formu - Satınalma.xlsx
    37.4 KB · Görüntüleme: 154
  • Süreç ve Performans İzleme Formu - Satış.xlsx
    45.2 KB · Görüntüleme: 151
  • Süreç ve Performans İzleme Formu - Üretim.xlsx
    1.2 MB · Görüntüleme: 148
  • Süreç ve Performans İzleme Formu - Yeni Ürün Devreye Alma.xlsx
    30.7 KB · Görüntüleme: 153
  • Süreç ve Performans İzleme Formu - Yönetim..xlsx
    45.1 KB · Görüntüleme: 150
Herkese merhaba,

Mail adresini bırakan herkese formları ilettim. Bilmeyenler olabilmesi ihtimali doğrultusunda belirtmek isterim ki firma içi 11 adet sürecimiz var ve her sürecin kendine ait KPI dokümanı var. Sizler de kendi firmanızın işleyişine göre düzenleyebilirsiniz. Ekstra sorusu olan ya da farklı bir konuda doküman rica edecek olan varsa yardımcı olmak isterim. Ve mail üzerinden yazarsa iyi olur, buraya pek bakamıyorum.
Banada iletebilir misiniz? Şimdiden teşekkür ederim. [email protected]

Online ISO Standart Eğitimleri

Geri